Řemínek Nomad Apple Watch přinese luxusní vzhled a odolnost

Řemínek Nomad Apple Watch může posunout na další úroveň. Přináší něco navíc a oproti originálním Apple řemínkům se od ostatních odlišíte.

Společnost Nomad je známa svým příslušenstvím k Apple produktům. Koupit od ní můžete bezdrátové nabíječky, kabely, pouzdra nebo právě řemínky na Apple Watch. Ty jsou nabízeny v koženém, silikonovém nebo ocelovém řešení. Vše v prvotřídní kvalitě, která se minimálně rovná tomu, co koupíte od Applu.

Řemínek Nomad Apple Watch

Pokud se vám nelíbí originální Apple Watch řemínky nebo chcete zkusit něco jiného, podívejte se na nabídku Nomad. Jedná se o zavedenou značku, která lpí na kvalitě provedení. Řemínky nejsou nejlevnější a cenově se blíží těm od Applu, ale dostanete se ta kvalitu. Řemínek se vám neošoupe, dlouho vydrží a navíc skvěle vypadá.

Nabídka Nomad čítá hned několik typů. Například kožené řemínky na Apple Watch, které nabízejí vysoce kvalitní kůži Horween a můžete si je vzít na důležité jednání nebo do společnosti. 

Sportovní řemínky Nomad zase vsází na pružnost a odolnost proti vodě. Kromě toho je materiál antimikrobiální a hypoalergenní, takže v dnešní době si na řemínku domů nepřinesete žádné nezvané návštěvníky a sami nebudete mít pod páskem vyrážku. Děrování na řemínku pak zajistí dostatečné odvětrávání pokožky.

Skutečně luxusní řemínek pak představuje ocelový článkový tah, který Nomad nabízí vyrobený z vysoce kvalitní oceli. Povrch je broušený stříbrem a pásek si snadno nastavíte na velikost svého zápěstí. V balení naleznete nástroj pro nastavení délky.