Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

AirPods 3 cena je odhalena. Jaká sluchátka jsou a čím zaujmou?

AirPods 3 cena se zařadí mezi AirPods Pro a AirPods 2. generace. Sluchátka mají aktualizovaný design, vylepšenou kvalitu zvuku a další funkce.

Apple dnes oznámil třetí generaci sluchátek AirPods s aktualizovaným designem, vylepšenou kvalitou zvuku a dalšími funkcemi. Nová AirPods třetí generace staví na funkcích, jako je prostorový zvuk v Apple Music a další.

AirPods 3 bez silikonových špuntů

Nová AirPods mají podobný design jako AirPods Pro, ale bez silikonových ušních koncovek nebo aktivního potlačení hluku. Nová AirPods obsahují adaptivní ekvalizér, který upravuje frekvence v reálném čase podle toho, co uživatel poslouchá, a přináší ještě lepší kvalitu zvuku.

Pro optimální zážitek z poslechu s bohatými detaily jsou nová AirPods vybavena adaptivním ekvalizérem, který ladí zvuk v reálném čase podle toho, jak AirPods sedí uživateli v uchu. Mikrofon směřující dovnitř monitoruje zvuk a poté adaptivní ekvalizér, poháněný počítačovým zvukem, ladí nízké a střední frekvence tak, aby odpovídaly tomu, co může být zkresleno kvůli odchylkám v usazení sluchátka v uchu.

Na rozdíl od druhé generace AirPods jsou AirPods třetí generace odolná proti potu a vodě a mají nový tvarovaný design, který je určen pro širokou škálu velikostí uší.

AirPods 3 cena nepřekvapí

Nový design AirPods je lehký a tvarovaný, sedí přesně ve správném úhlu pro pohodlí a směrování zvuku do ucha. Pro jemnější vzhled je stopka kratší než u předchozí generace a obsahuje stejný tlakový snímač jako AirPods Pro pro ovládání médií. Nová AirPods jsou odolná vůči potu i vodě a mají krytí IPX4 pro sluchátka i nabíjecí pouzdro.

Pokud jde o výdrž baterie, Apple slibuje, že nová třetí generace AirPods poskytne až hodinu výdrže baterie navíc ve srovnání s modelem druhé generace. Apple tvrdí, že pouhých pět minut nabíjení poskytuje dostatek baterie na hodinu používání. ‌AirPods Pro‌ a nová AirPods nyní také podporují MagSafe. Nová AirPods začínají s cenou na 179 dolarech (u nás 4 990 Kč) a jsou k dispozici ode dneška.

Zdroj: Macrumors.com