Dětský řemínek poslouží pro připevnění hodinek i sledovacího zařízení

Dětský řemínek se hodí na upevnění sledovacího zařízení nebo chytrých hodinek na malé ruce. Vybírat můžete z několika barev.

Apple Watch nebo Samsung Galaxy Watch už slovo „hodinky“ obsahují v názvu. Jedná se o chytrá zařízení, která si můžete rozšiřovat dalšími a dalšími aplikacemi. To fitness náramky obvykle neumožňují. Co se ale ostatních funkcí týče, hodně s možnostmi chytrých hodinek drží krok a navíc jsou o poznání levnější. Dětský řemínek může tato zařízení přichytit na ruce vaší ratolesti a vždy tak o ní budete mít přehled.

Dětský řemínek na AirTag

AirTag je lokalizační zařízení, které neustále vysílá signál a sděluje, kde se právě nachází. Díky široké provázanosti Apple produktů a rozšíření, není třeba, aby AirTag byl napojený na Wi-Fi síť. Vystačí si s Bluetooth a U1 čipem, takže vydrží na baterii fungovat až 1 rok. Může tak být dobrým doplňkem při hledání ztracených zavazadel, klíčů, peněženky, ale i právě dětí.

Společnost Spigen uvedla svůj dětský řemínek na AirTag, který je vhodný na dětskou ruku a AirTag do něj skvěle zapadne. Vybrat si můžete mezi modrou a růžovou barvou. Pro kluky i pro holky tak budete mít doplněk dobře střežící AirTag na ruce. Nemusíte ho tak dávat dítěti do kapsy nebo jinak, kde ho může ztratit.

Řemínky na Apple Watch

Dětem samozřejmě můžete pořídit také Apple Watch. V případě, že hodinky budete používat hlavně pro sledování jejich polohy, zvolte verzi s podporou LTE. Jako dětský řemínek na Apple Watch poslouží i ten, který je vhodný na menší verzi hodinek. Pokud není dítě opravdu malé, tak se mu hodinky na ruku vejdou. 

Dětem můžete koupit silikonový řemínek pro Apple Watch. Ten je voděodolný a většinou levný, takže nebude tolik vadit, když se zničí nebo ztratí. Před poškozením displeje Apple Watch pak výborně poslouží ochranné tvrzené sklo.