Přenosný větráček si vezmete všude s sebou a ochladí vás nejen v létě

Přenosný větráček poslouží skvěle nejen v létě. Výhodou je, že si ho všude můžete vzít s sebou, takže i například do autobusu nebo kanceláře.

Ventilátor na ochlazení většinou kupujeme v létě, když se chceme ochladit. V případě, že pořídíte kvalitní výrobek, lze ho mimo sezónu doma uložit a pak vždy použít, když se oteplí. Vydrží mnoho let a není třeba do něj investovat mnoho financí. Existuje spousta druhů ventilátorů, přičemž stojanový ventilátor patří mezi oblíbené modely.

Přenosný větráček ochladí i celé místnosti

Velký průměr hlavice stojanového ventilátoru stačí na ochlazení i větších místností. Lze nastavit rychlost otáčení a tím pádem síla větraného vzduchu. S průměrem kolem 40 cm už zvládnete spolehlivě udržet příjemné prostředí doma i v kanceláři.

Stolní ventilátory zase oceníte například u pracovního stolu. Budou dodávat příjemný vánek pouze pro vás a nebudete obtěžovat své kolegy nebo ostatní členy rodiny. Ventilátor postavíte na stůl a můžete ho zapojit do elektrické zásuvky nebo USB portu počítače.

Přenosný větráček na cesty

Když je nesnesitelné horko i venku, vezměte si s sebou ruční ventilátor. Ten pracuje díky integrované nabíjecí baterii a nikam ho tedy nemusíte zapojovat. Tlačítky si navolíte požadovanou rychlost otáček a na jedno nabití funguje až 12 hodin, takže bez problémů s ním vydržíte celý den.

Když budete cestovat v automobilu, který je vybavený klimatizací, máte vystaráno. Hrozí ale, že se nachladíte, případně vás postihnou jiné zdravotní komplikace. Řešením může být větráček na opěrku hlavy, který umístíte na opěrku přední sedačky. Zvládne pak dodávat příjemný vánek cestujícím na zadních sedadlech. V opačném případě jej můžete také postavit na stůl a po zapojení do USB portu si užívat chladného vzduchu.