Barvy a barvičky - Powerbeats Pro se budou líbit zase o to více

Powerbeats Pro jsou totálně bezdrátová sluchátka, která nabízejí až 9 hodin hraní. Vyjma klasické sestavy barev dostanou nově čtyři další. A budou se líbit.

Po několika únicích informací, které jsme v posledních týdnech zaznamenali, představila společnost Beats čtyři nové barevné varianty pro svá bezdrátová sluchátka Powerbeats Pro. Jedná se o Spring Yellow (jarní žlutá), Cloud Pink (mračně růžová), Lava Red (lávově červená) a Glacier Blue (ledovcově modrá). Tato sestava tak doplní dosavadní čtveřici, která se skládá z variant barev slonovinové, mechové, námořnické modři a černé.

Sluchátka se začnou prodávat od 9. června a jejich cena zůstane na u nás poměrně vysokých 6 699 Kč. Pro srovnání uveďme, že AirPods Pro vás vyjdou na 7 290 Kč a Airpods s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem na 5 790 Kč. Oproti tomu ale za taková sluchátka Hoco, která mají totožný design, zaplatíte jen 1 599 Kč, v případě společnosti Devia dokonce pouze 999 Kč.

 

Powerbeats Pro umí stejně, jako Airpody

Powerbeats Pro jsou totálně bezdrátová sluchátka pro elitní sportovce, u kterých se vám nebudou plést žádné dráty. Díky nastavitelným háčkům za uši a koncovkám do uší v několika velikostech vám budou sluchátka sedět jako ulitá. Nehledě na to, jak moc si při tréninku dáváte do těla. Tahle lehká sluchátka počítají s vrcholnými výkony a jejich vylepšená odolnost proti potu a vodě vám pomůže dostat kondici na vyšší úroveň.

Každé sluchátko vydrží hrát až 9 hodin, takže vás muzika s dynamickým a vyváženým zvukem bude motivovat tak dlouho, jak sami potřebujete. S nabíjecím pouzdrem můžete poslouchat celkem víc než 24 hodin. A když vám dojde šťáva, pětiminutovým nabíjením v režimu Fast Fuel dobijete slabou baterii na 1,5 hodiny poslechu. Ovládání hlasitosti a přeskakování skladeb je přítomno na obou peckách, stejně tak podpora hlasového ovládání a automatické přehrávání či pozastavení. Nechybí funkce Hey Siri a vyšší rychlost připojení díky sluchátkovému čipu Apple H1.