Ochranné sklo Samsung A50 je tvrzené a odolné. Chraňte jím svůj telefon

Sháníte-li ochranné sklo Samsung A50, příliš neváhejte. Samsung již totiž tento model nahradil novějším a může se stát, že skladové zásoby brzy dojdou.

Opravdové inovace by měly být dostupné všem. Proto přišla společnost Samsung s řadou Galaxy A. Zkonstruovala v ní chytré telefony, které vám nabídnou vše, co byste od telefonu mohli očekávat – jedinečný a současně dostupný telefon s velkým displejem a dlouhou výdrží baterie. 

Samsung Galaxy A50 a jeho specifikace

Samsung Galaxy A50 pak byl velice oblíbený telefon s 6,4palcovým Super AMOLED displejem a s rozlišením 1 080 × 2 340 pixelů při jemnosti 403 ppi. Poháněl jej 8jádrový procesor Exynos 9610 doplněný 4GB pamětí RAM. Ta interní mohla být 64GB či 128GB, přičemž ji šlo rozšířit i mikroSD kartami. Telefon neztrácel ani co se kvalit jeho fotoaparátů týče.

Ty byly totiž tři. Hlavní 25MPx měl citlivost f/1,7, sekundární ultraširokoúhlý pak byl 8MPx s f/2,2 a trio uzavíral senzor hloubky, který měl 5 MPx a f/2,2. Selfie kamera byla 25MPx s f/2.0. Telefon už se oficiálně neprodává, protože byl nahrazen novějšími modely. To ale neznamená, že pokud jej máte, máte jej ihned nahradit. Naopak, pokud vám ještě slouží, je vhodné jej nadále patřičně chránit, aby vám vydržel co nejdéle.

Ochranné sklo Samsung A50

V oblasti poměru cena/výkon byste totiž těžko hledali lepší zařízení. Pokud tedy koukáte po nějaké ochraně svého telefonu, přímo se nabízí ochranné sklo Samsung A50. To od společnosti Hofi je patřičně tvrzené a proto jej hrubší zacházení nijak nerozhodí. Navíc vás vyjde jen na 249 Kč.

Zauvažovat ale můžete i o nějakých krytech. Na výběr jsou nejen ty transparentní za pouhopouhých 69 Kč, ale i např. ty, které kryjí právě i displej telefonu. Ty jsou vyráběny v různých barevných variantách a stojí za nimi společnost DuxDucis. Cena je navíc velice přívětivá, protože jeden kousek vás vyjde na 299 Kč.