Fitness náramek levně pořídíte za pár set korun a umí už měřit i tepovou frekvenci

Fitness náramek levně už koupíte a nemusíte za něj dávat tisícové sumy. Pokud si nejste jistí, zda ho budete využívat nebo jste nenáročný uživatel, bude vám stačit 500 korun v peněžence.

Chytré hodinky Apple Watch stojí přes 11 000 Kč. Ale fitness náramek zastane podobné funkce a můžete ho pořídit už za pár set korun. V případě, že chcete variantu s vyšší odolností, prověřenější značku a lepší funkce, dostanete se někam kolem hranice tisíce korun. Více za náramek není třeba utrácet a jistě vám bude sloužit několik let spolehlivě.

Fitness náramek levně

Pokud tedy sháníte fitness náramek levně, je třeba si říci, co od něho budete očekávat. Pokud jej plánujete nosit dnes a denně, možná zvažte investici právě do chytrých hodinek, které vám toho přece jen poskytnou o poznání více. Pokud vám jde ale jen o trackování vašich sportovních aktivit, přičemž jinak nosíte klasické hodinky, je fitness náramek právě pro vás. 

Portfolio fitness náramků je opravdu široké a vyjmenovávat všechny by nemělo smysl. Proto zde vypíchneme jen tři. Jste-li skutečně nenáročný uživatel, který nepotřebuje přehršel funkcí a má také omezený rozpočet, můžete do světa „nositelností“ proniknout už za 399 Kč. Právě tolik totiž stojí Bluetooth fitness náramek společnosti 115plus nebo M4. Oba modely jsou dostupné v mnoha barevných variantách, funkce ale očekávejte spíše jen ty základní.

Jiné už to je v případě společnosti Xiaomi. Její Mi Band 3 nabízí dotykový 0.78“ OLED displej, který vám zobrazí i obsah notifikací. Můžete si tak přečíst pár řádků zprávy z messengeru, e-mailu, nebo SMSky. Kromě toho zobrazuje i předpověď počasí na dva dny dopředu. Pro sportovce jsou také přítomny užitečné stopky. Pokud někde zapomenete svůj telefon, nově můžete přes Mi Band telefon i prozvonit a snáze ho tak najít. Xiaomi Mi Band 3 vás vyjde na 849 Kč.

Sportovní aktivity se v náramku přepočítávají na kroky, náramek rovněž zobrazuje ušlou vzdálenost a spálené kalorie a nechybí mu monitoring spánku. Navíc dostal certifikaci voděodolnosti IP68, což v praxi znamená, že mu nějaká ta voda rozhodně neuškodí. K dispozici je už také nástupce v podobě modelu Xiaomi Mi Band 4. Ten stojí 1 090 Kč a společnost jej opět vylepšila po všech stránkách.