Pouzdro na mobil na opasek z kůže je perfektní a stylovou ochranou

Pouzdro na mobil na opasek se stále nosí a dokonce jdou najít stylové kousky vyrobené z kůže, kterými rozhodně neuděláte ostudu, naopak!

Pouzder pro mobilní telefony je celá řada, ale většina z nich se omezuje pouze na ochranu zad telefonu a co nejmenší velikost, aby se telefon moc nezvětšil a moc neztěžkl. Někteří uživatelé ale toto neřeší a chtějí opravdu bytelné provedení, které budou moct nosit i za opaskem.

Pouzdro na mobil na opasek z kůže a z české dílny

Když hledáte po internetu nějaké pouzdro na mobil za opasek, tak většinou narazíte na ošklivá pouzdra, která rozhodně neudělají žádnou parádu. Raději se podívejte na česká kožená pouzdra, která jsou ručně šita v Prostějově. To už je jiná!

Pouzdra Fixed jsou vyhotovována v několika velikostech a vybrat si můžete přesně to, do kterého ideálně padne váš iPhone nebo kterýkoliv jiný telefon.

K výrobě byla použita vysoce kvalitní syntetická kůže, která je ještě lakovaná a vydrží opravdu dlouho. V zadní části je kovový klip pro připevnění na opasek. Pouzdro padne na pásky o maximální šířce 4 cm. V neposlední řadě oceníte rychlé zavírání na magnet, takže stačí jen pustit víko a to se samo uzavře.