Pouzdro na MacBook Air vybírejte pečlivě, hlavně aby perfektně padlo

Pouzdro na MacBook Air je skvělým doplňkem při přenášení počítače. Zabrání poškrábání i menším pádům a vždy musí skvěle na počítači sedět.

Pouzdro na MacBook Air je první věcí, kterou byste si měli pořídit na svůj nový počítač, když ho budete nosit ven. Brašna, batoh nebo taška je skvělou možností, jak počítač přenášet pohodlně, ale po vybalení počítače už ho nic nechrání. Kryt na notebook na něm ale zůstává pořád, konektory zůstávají přístupné a při nabíjení by se stroj neměl přehřívat.

Kryt na MacBook Air jako povinná výbava

Můžeme být rádi, že na výběr je ohromná spousta různých krytů, které nebudou krásný počítač hyzdit a dokáží ho i výborně doplnit. Pokud vám ale nevadí, že MacBook více nabude na objemu, a vzhledem k jeho malým rozměrům to ani nemusí být na obtíž, tak volte odolné pouzdro na MacBook Air. Má vyztužené hrany a rohy, obepíná horní i spodní část a splňuje i přísné vojenské normy, které definují, že ani pád z určité výšky počítač nerozbije.

Jestli ale více dbáte na vzhled a minimální rozměry, budete vybírat spíše z tenkých krytů. Ty poslouží hlavně jako ochrana proti poškrábání a vybírat lze ze spousty barev. Barevný kryt na MacBook Air jde sehnat v mnoha provedeních a respektuje rozměry zařízení. Jsou i průhledné, takže na první pohled není vidět, že na MacBooku vůbec nějaký kryt je.

Vzorovaná pouzdra si určitě vyberou hravější jedinci a může být i cílem zakamuflovat, že používáte MacBook. Apple počítače jsou o dražší než konkurence a případný zloděj, jistě zvolí raději váš MacBook Air, než starší notebook. Pro tuto situaci doporučujeme maskované pouzdro na MacBook Air. Díky němu nikdo nepozná, že používáte tak drahý stroj.