Apple hadřík je konečně dostupný, cena ale rozhodně není lidová

Apple hadřík vyrobený z mikrovlákna je konečně dostupný a lze objednat. Za cenu 590 Kč dostanete bílý hadr, který ale jinde koupíte za zlomek ceny.

Spolu s 14palcovými a 16palcovými modely MacBooků Pro, které byly uvedeny na trh v říjnu, představila společnost Apple hadřík z mikrovlákna v ceně 19 dolarů (590 Kč), který se stejně jako mnoho předražených Apple produktů rychle změnil ve vtip.

Apple hadřík z mikrovlákna je drahý

Leštící utěrka se vyprodala během jednoho dne a odhady dodávek se původně posunuly až na listopad, protože fanoušci Applu nechtěli být jediní, kdo nemá speciální leštící utěrku Apple. Již o několik dní později byly zásoby leštícího hadříku zcela vyčerpány a před svátky jej nebylo možné získat.

Od té doby byl Apple Cloth vyprodán, ale jak poznamenal 9to5Mac, nyní je opět skladem a připraven být zákazníkům dodán během několika dní. Leštící utěrky objednané dnes v online obchodě Apple Store budou doručeny do konce týdne s dopravou zdarma.

Zdá se, že v maloobchodních prodejnách společnosti Apple nyní nejsou leštící utěrky k dispozici, ale to se může v nadcházejících dnech změnit, protože se zásoby zlepší.

Leštící hadřík Apple je vyroben z měkkého neabrazivního materiálu, který lze podle společnosti Apple použít k čištění jakéhokoli displeje Apple, včetně displeje Pro Display XDR se speciální nanotexturou skla.

Zdroj: Macrumors.com