Pouzdro na Kindle Paperwhite 5 vám čtečku udrží stále v bezpečí

Pouzdro na Kindle Paperwhite 5 ochrání čtečku elektronických knih a ta bude stále jako nová. Dokonce i v pouzdře můžete čtečka bezdrátově nabíjet.

Jistě, čtečka e-knih nabízí oproti LCD displejům delší výdrž. Může za to především ten fakt, že je založená na technologii elektronického papíru, který také nabízí o poznání lepší čitelnost displeje. Lídrem v tomto odvětví je Amazon Kindle, který první generaci podobného zařízení vydal již v roce 2007. Jejich přednost je ale zároveň jejich nevýhodou – jedná se o zařízení s omezenými funkcemi, které se primárně soustředí jen a pouze na konzumaci daného obsahu.

Jednou z nejmodernějších čteček na trhu s příjemnou cenou je Kindle Paperwhite 5. Oproti předchozí generaci nabízí větší displej, volbu studeného nebo teplého podsvícení, USB-C nabíjecí port a i bezdrátové nabíjení. To je standardní Qi, takže čtečku dobijete i na bezdrátových nabíječkách, které používáte k nabíjení telefonů, hodinek nebo sluchátek.

Pouzdro na Kindle Paperwhite 5

Pouzdro na takovou čtečku e-knih je rozhodně šikovným doplňkem. Amazon Kindle Paperwhite 5 se zřejmě stane jednou z nejrozšířenějších čteček na trhu. Cena i parametry tomu odpovídají.

Pouzdro na Kindle Paperwhite 5 ochrání obě strany zařízení. Zadní část je z tvrzeného plastu a jako kryt bude pevně chránit. Přední funguje jako cover, takže ji snadno jako stránku otevřete a zarovnáte se zády. Po zavření zase bude chránit celou část obrazovky i kolem ní.

SmartCase je přesně navržen pro tuto čtečku elektronických knih. Na výběr máte několik barev a když už budete čtečku pořizovat, kupte k ní i tento obal. Nestojí moc, šikovně se s ním manipuluje a hlavně dokáže zabránit tvorbě škrábanců i horším poškozením.