Apple Watch Series 7 barvy nejsou podle představ všech uživatelů. Jak se vám líbí?

Apple Watch Series 7 barvy se nelíbí každému. Někteří zákazníci vyjadřují nespokojenost s nabízenou paletou nových modelů. Hlavně v hliníkovém provedení.

Hliníkové Apple Watch Series 6 byly k dispozici v barevných variantách Space Gray, Silver, Gold, Blue a (PRODUCT)RED, zatímco hliníkové ‌‌Apple Watch Series 7‌ přepracovaly řadu barev a jsou dostupné v barvách Midnight, Starlight, Green, Blue a (PRODUCT)RED.

Apple Watch Series 7 barvy po vzoru iPhonů 13

Jedná se o stejné barvy, jaké jsou nabízeny s iPhone 13 mini a ‌iPhone 13‌, s tím rozdílem, že místo zelené je k dispozici růžová. Nový iPad mini je také dostupný ve směsi barev, zrcadlí Starlight a Pink z ‌Apple Watch Series 7‌ a ‌iPhone 13‌, přenáší Space Gray a představuje novou fialovou barvu.

Modré a červené tóny Apple Watch byly oproti loňským nabídkám mírně vylepšeny, zatímco zelená je zcela novou možností. Midnight nahrazuje Space Grey velmi tmavou námořnickou, zatímco Starlight nahrazuje Silver a Gold jemnou šampaňskou barvou.

S tak významnými změnami, které letos přicházejí v barevných možnostech Apple Watch, někteří zákazníci vyjádřili zmatek a podráždění s novými odstíny. Nahrazení Silver a Gold Starlight přilákalo zvláštní rozhořčení, přičemž někteří fanoušci předchozích možností byli zklamáni jedinou novou barvou ve stylu šampaňského. Někteří fanoušci Silver kritizovali Starlight za to, že je příliš sytá, zatímco někteří fanoušci Gold zjistili, že je naopak příliš bledá.

Ocelové varianty se moc nemění

Zatímco letos stále existují stříbrné a zlaté nerezové Apple Watch, Space Black byl nahrazen grafitovým, s výjimkou modelů Hermés.

Uživatelé článkového tahu, řemínku z nerezové oceli, také zaznamenali nesoulad s některými modely řady 7. To je zvláště patrné u hodinek Graphite Stainless Steel Apple Watch, které se již neshodují s doprovodným řemínkem Link Bracelet.

Ačkoli Link Bracelet je řemínek Apple Watch z nerezové oceli navržený tak, aby se spojil s Apple Watch z nerezové oceli, někteří uživatelé rádi používali řemínek se stříbrnými hliníkovými Apple Watch v předchozích letech. Když Starlight nahradil Silver, někteří uživatelé si všimli, že chladné stříbro náramku Link se nyní střetává s teplým tónem Starlight.

Uživatelé na různých platformách sociálních médií a na webových stránkách zaznamenali další neodpovídající kombinace pásku a krytu, přičemž někteří tvrdili, že barvy řady 7 se neshodují s více řemínky, mnohem více ve srovnání s barevnými možnostmi nabízenými v předchozích letech.

Nyní existuje vysoká úroveň nesouladu s barevnými možnostmi společnosti Apple napříč jejími produktovými řadami. ‌iPhone 13‌ a ‌Apple Watch Series 7‌ nyní kontrastují s modely iPad Air a AirPods Max, stejně jako s 24palcovým iMacem a iPhonem 12, přičemž ostatní zařízení, jako je ‌iPad mini‌ překrývají tuto hranici.

Apple má v barvách zmatek

Apple má nyní prakticky tři samostatné barevné palety pro svá zařízení, navíc k již existujícím rozdílům v tónech se stejným odstínem, který byl běžně k vidění u takových jako Space Gray. Ostatní produktové řady, jako je iPad Pro, MacBook Pro a HomePod mini, již také nemají žádné barvy odpovídající hliníkovým modelům ‌Apple Watch Series 7‌ nebo standardním modelům ‌iPhone 13‌. Zdá se, že to pobouřilo některé uživatele, kteří chtějí mít stejné barvy na více Apple produktech.

Zatím se neobjevují žádné spekulace o tom, v jakých barvách by přepracované počítače Apple MacBook Pro a Mac mini mohly být dostupné. Až dorazí, pravděpodobně na akci koncem tohoto měsíce, může být o budoucích plánech společnosti Apple ohledně barevných možností více jasněji.

Zdroj: Macrumors.com