Pouzdro na iPad mini 6 přinese potřebnou ochranu i skvělé funkce

Pouzdro na iPad mini 6 je vlastně povinnou výbavou k Apple tabletu. Kromě potřebné ochrany totiž přinese i další funkce, které oceníte v různých situacích.

Jakékoliv pouzdro na jakékoliv zařízení zvyšuje odolnost. Ne jinak je tomu u krytů na iPad mini 6. Malý, ale velmi výkonný Apple tablet si zaslouží být chráněný a vzhledem ke svému využití se nabízí investovat do krytu s přidanými funkcemi. Takový obal pak dokáže nabídnou například ochranu obou stran, stojánek nebo automatické probuzení otevřením krytu.

Pouzdro na iPad mini 6 poslouží k více účelům

Pryč je doba, kdy kryty sloužily jen jako obaly. Teď se snaží výrobci vymyslet další využití a daří se jim to. Třeba ochranné pouzdro pro iPad mini 6 ESR Rebound Hybrid je dokonalou ukázkou. V zavřeném stavu ochrání přední i zadní část. Když ho zavřete, automaticky se uspí a naopak při otevření se displej probudí. Kryje všechny prvky zařízení a zároveň ponechává výřezy pro nabíjecí konektor, reproduktory nebo ovládací tlačítka.

K funkci krytu přidává ještě režim stojánku. Ten lze využívat ve dvou polohách a nakloníte si tak iPad na sledování filmů i práci, když potřebujete pohodlněji psát. Výbornou vychytávkou je pak magnetický odepínací mechanismus. Po vložení iPadu do krytu chrání zadní část a přední obal je magneticky k zadní části připojen. V případě potřeby tak jen silněji potáhnete předek a ten se odpojí. Jde pak využít i jako stojánek pro jiné zařízení.

Odolné kryty na iPad mini 6

Když víte, že budete iPad používat v terénu a bojíte se o jeho rozbití, zaměřte se na odolnější pouzdra. Ta budou vyztužená v místech, kde hrozí největší nebezpečí. Tablet bude s nasazeným pouzdrem o něco těžší, ale nebudete se ho bát ani upustit. Takový obal je často obdařen i vojenskou certifikací MIL STD 810G 516.6.

Odolná pouzdra UAG jsou jistotu a budete s nimi více v klidu. Kryt je vyroben z odolného plastu, který ještě vylepšuje kompozitní konstrukce a jádro je velmi pevné. Rohy jsou tlustší a lépe tak odolají pádům. I odolné kryty poskytují další využití, takže si užijete stojánek, držák chytré tužky Apple Pencil nebo automatické usínání a probouzení.