Pouzdro na Apple Pencil chrání tužku a dokáže nabídnout další funkce

Pouzdro na Apple Pencil oceníte hlavně u první generace této chytré tužky. Zabrání jeho poškození, ztracení a dokáže přihodit i pár funkcí.

Pouzdro na Apple Pencil není jen designovou záležitostí. Hodí se všem, kteří se bojí, že tužku ztratí. Zároveň ho můžete různě připevnit k ochrannému pouzdru na iPad, takže budete mít tuto produktivní dvojku vždy spolu.

Pouzdro na Apple Pencil 

Ochranné pouzdro na Apple Pencil můžete pořídit v jednoduché formě jako návlek z plastu, gumy nebo i kůže. Velmi často dovoluje výrobce pomocí různého úchytu připevnit Apple Pencil v pouzdru na různé kryty pro iPad. A buď je připevnění univerzální nebo je kompatibilní jen s kryty stejného výrobce.

Možná lepší volbou je kompletní řešení v podobě krytu na iPad s místem na uložení Apple Pencil. Je dobré se ale už dopředu rozhodnout, zda vůbec budete Apple Pencil k iPadu pořizovat, protože nevyužité místo na tužku v pouzdře nepotřebujete. Pouzdro pro iPad s takovým místem budete rád nosit a rychle si vždy vybalíte jak tablet, tak tužku.

Některé pouzdra na iPad mají v místě uložení tužky i šikovné místo na její postavení. Vypadá to možná jako historický kalamář se zapíchnutým perem, ale rozhodně je to velmi praktické. Máte tak vždy tužku k dispozici a ihned lze použít. Naopak se nebude válet po stole.