Pixelmator Photo je nyní k dispozici v App Store pro iPhone a iPad

Pixelmator Photo je populární aplikací z prostředí macOS. Teď přichází také na platformu iOS, takže můžete snadno upravovat fotografie také na iPhonu a iPadu.

Společnost Pixelmator oznámila, že její aplikace Pixelmator Photo je nyní k dispozici pro iPhone. Aplikace pro úpravu fotografií, která byla dříve omezena pouze na iPad, nabízí více než 30 možností úpravy barev na úrovni stolních počítačů, podporu více než 600 formátů obrázků RAW, jako je Apple ProRAW, integraci s aplikací Fotky a iCloud Fotky a několik nástrojů pro úpravy s využitím umělé inteligence.

Pixelmator Photo pro iPhone

Pixelmator Photo pro iPhone obsahuje také funkce dávkových úprav pro úpravy celých fotografií najednou, kopírování a vkládání úprav mezi fotografiemi, zobrazení rozděleného porovnání pro detailní porovnání úprav, základní nástroje jako Oříznout a Narovnat a další. Pro některé úpravy využijete také Apple Pencil na iPadu.

Pixelmator Photo pro iPhone vyžaduje systém iOS 14 nebo novější a je k dispozici dnes v App Store jako bezplatná aktualizace pro stávající uživatele aplikace pro iPad. Noví uživatelé mohou využít speciální zaváděcí cenu 99 Kč a aplikace bude mít běžnou cenu 199 Kč.
Společnost Pixelmator je známá především díky svému populárnímu editoru obrázků Pixelmator Pro pro počítače Mac.

Zdroj: Macrumors.com