Apple Watch bezdrátová nabíječka plně obslouží a může nabít i jiná zařízení

Apple Watch bezdrátová nabíječka nemusí sloužit jenom k dobíjení samotných hodinek. Kombinace pro více zařízení je velmi šikovná a ušetří mnoho času i místa.

Benefity podobného řešení jsou zjevné. Jedno příslušenství vám totiž dodá šťávu nejen pro iPhone ale i pro Apple Watch. V různých variantách dokonce dobije i pouzdro ke sluchátkům AirPods. Pokud již jste tedy kompletně „bezdrátoví“, vyplatí se do podobného řešení zainvestovat. Zbavíte se tak nevzhledných kabelů a ušetříte místo nejen v elektrické zásuvce ale i na vašem stolu.

Apple Watch bezdrátová nabíječka

Řešení od společnosti ESR vás vyjde na 569 Kč a jedná se o stylovou a kompaktní duální bezdrátovou nabíječku, která se vám hodí nejen na pracovní ale i domácí stůl. Metrovým USB kabelem ji připojíte do elektrické sítě, čímž je kdykoliv připravena. Stačí na ni jen položit iPhone nebo Apple Watch. Je přitom jedno, jak telefon vložíte na vyznačené místo, jedinou podmínkou je zajistit kontakt nabíječky se zády iPhonu. Apple Watch se pak umístí do malého stojánku. Podobné řešení, které je cenově v podobné hladině a místo Apple Watch nabije druhý telefon, pak nabízí značka Hoco.

Sáhnout můžete i po náročnější variantě a to zejména, pokud vyjma iPhonu a Apple Watch vlastníte i sluchátka AirPods. Nabíječka 3v1, opět od společnosti Devia, totiž nabízí řešení přesně pro vás. I když je fakt, že pouzdro sluchátek se zde nenabíjí bezdrátově ale za pomoci Lightning konektoru. Díky tomu ale zase můžete dobíjet i jejich první generaci.

Jste-li však skutečně nároční, jistě vás uspokojí bezdrátová nabíječka Apple Watch + iPhone + AirPods od společnosti Satechi. Uprostřed dolní části jsou zarovnané 3 bílé LED diody, které signalizují využívanou část. Vždy tak máte přehled o tom, kolik zařízení se nabíjí a jestli je správně na podložku položeno. Zařízení je zároveň vybaveno detekcí cizích předmětů (FOD) a ochranou před přehřátím, v případě potřeby jej automaticky detekuje a vypne napájení. Nestane se tak, že by poničila nabíjená zařízení, sebe, nebo např. stůl, na kterém ji máte položenou.