AirPods sluchátka levně nekoupíte, mrkněte se na levnější alternativy

AirPods sluchátka jsou rozhodně výborná, ale jejich cena je pro mnoho uživatelů příliš vysoká. Podívejte se, jaké jsou alternativy a co nabízejí.

Jistě, Airpody vynikají svými funkcemi a začleněním do ekosystému společnosti Apple. Jenže jejich cena není k zákazníkovi zrovna přívětivá. Za první generaci totiž zaplatíte 4 790 Kč, za druhou s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem, výkonnějším čipem a možností vyvoláním Siri svým hlasovým povelem pak  5 790 Kč. O AirPods Pro už se ani nemusíme bavit, tam zaplatíte přes 7 000 Kč.

AirPods sluchátka levně

Chcete-li skutečně bezdrátová bezdrátová sluchátka k mobilu, která jsou nenápadná a decentní, nabízí se trošku okatá kopie sluchátek AirPods Baseus W04. Cena je příjemných 1 199 Kč. Sluchátka Cellularline Aries jsou již z vyšší cenové kategorie a vyjdou vás na 1 899 Kč. Velmi stylová jsou pak Guess sluchátka.

Dostupná bezdrátová sluchátka k mobilu

Jejich eleganci a využití při telefonních hovorech však popřít nelze. Zde zase špuntová sluchátka spíše tratí, protože pokud nedisponují příposlechem (jako že obvykle ne), musíte běžně z ucha jedno sluchátko vyndat, abyste vůbec slyšeli svůj hlas. Na druhou stranu jsou velice dostupná, a pokud nevíte, zda jsou vhodná i pro vás, jejich cena začíná na 500 Kč. Mezi tímto levným segmentem vyniká zejména značka CellularLine.

Tato bezdrátová sluchátka k mobilu jsou však spojena kabelem. Na něm se však nachází praktický ovladač, kterým lze přijmout a ukončit hovor, zesílit hlasitost sluchátek nebo započít či pozastavit přehrávání. A to je ideální, pokud nevlastníte Apple Watch, nebo pokud pořád nechcete vyndávat váš telefon z kapsy. Zafixování v uchu je přitom zajištěno nástavci, takže se hodí i k vašim sportovním výkonům. Společnost však nabízí i řešení přes hlavu a to za stejnou pořizovací cenu.