Peněženkové pouzdro na mobil pojme i peníze nebo platební karty

Peněženkové pouzdro na mobil je šikovným příslušenstvím, které vám poskytne spoustu možností a skvěle zároveň ochrání telefon. Vybírat lze ze spousty variant.

Knížkové pouzdro na iPhone 11 Pro vám přidává další funkce. Takový kryt chrání zadní i přední část telefonu a většinou lze do otevřené části uložit drobnou hotovost nebo platební karty.

Peněženkové pouzdro na mobil ukryje zařízení

Velkou výhodou podobného pouzdra je i nenápadnost. V podobě peněženky totiž bude dobře ukrývat telefon a je jasné, že zařízení za 30 tisíc korun by bylo velkým lákadlem pro všechny nenechavce. V peněžence ale většinou takový obnos peněz nenosíte.

Například univerzální pouzdro Mercury je typickým zástupcem takového typu ochranného obalu pro iPhone. Sestává se z dvou částí, přičemž každá z nich chrání telefon. Uzavírá se jednoduše magnetem a po otevření můžete hned ovládat telefon. Na pravé straně pak máte k dispozici celkem 3 přihrádky na platební karty a pod nimi ještě jednu větší kapsy, kam se vejde například drobná hotovost. Pouzdro má na sobě průduchy na reproduktor pro možnost telefonování i v zavřeném stavu a umělá kůže vypadá hezky na pohled a je snadná na údržbu.

Vodotěsné pouzdro na mobil a jeho varianty

Zejména v létě se hodí vodotěsné pouzdro na telefon. Pokud se tedy chcete vyvarovat „vytopení“ iPhonu, nebo ten váš voděodolný není, můžete jej obléci do patřičného pouzdra či krytu. Plážové voděodolné pouzdro na mobil společnosti Devia nabízí univerzální velikost (od nejstarší po nejnovější modely iPhonu a i pro zařízení s Androidem). Jeho cena je přitom jen 299 Kč.

Stejnou funkcionalitu a možnosti nabízí i voděodolné pouzdro pro iPhone Spigen. To je kompatibilní se zařízeními do velikosti 6 palců, obsahuje oddělitelné a nastavitelné poutko na krk a zachovává 100procentní funkčnost dotykové obrazovky. Jeho cena je 399 Kč.

Jestliže chcete spíše kryt na váš iPhone dle modelu, který vlastníte, můžete vybírat mezi těmi pro iPhone 6/6s, 7/8, 7 Plus/8 Plus, XR, XS a XS Max. Počítejte s maximální ochranou nejen proti vodě, ale i proti náhodnému poškození telefonu. Většina pouzder totiž byla testována v náročných podmínkách. Stejně tak se však připravte na vyšší cenu. Ta dle modelu začíná na 999 Kč a končí až na více jak dvou tisících.