Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

LED notifikace na iPhonu zapnete snadno a rychle. Podívejte se jak!

LED notifikace na iPhonu se mohou hodit všem, kteří jsou zvyklí, že v případě příchozího volání, zprávy nebo jiné notifikace se telefon kromě zvuku nebo vibrací ještě vizuálně připomene.

Na rozdíl od některých telefonů se systémem Android nemají iPhony vyhrazenou oznamovací LED diodu, která se rozsvítí, když vám někdo volá nebo píše. Malou změnou v nastavení ale lze tuto diodu nahradit LED bleskem a přinutit ho, aby začal v případě příchozí notifikace blikat.

LED notifikace na iPhonu na pár kliknutí

I když je váš sluch v pořádku, vizuální narážka na příchozí upozornění může být užitečná. Oznámení pomocí LED blesku tak poskytuje další možnost upozornění, když z nějakého důvodu nechcete mít zapnutý zvuk ani vibrace.

Podle níže uvedených kroků zapněte na iPhonu nebo iPadu výstrahy LED bleskem. Pak je ale rozhodně lepší, když si telefon nebo tablet budete nechávat na stole položené obrazovkou dolů, abyste na LED blesk měli dobrý výhled.

  • Spusťte v zařízení Nastavení
  • Klepněte na Zpřístupnění
  • Poté zvolte Audiovizuální pomůcky
  • Zde už stačí přepínačem povolit volbu Výstrahy bleskem LED a případně ještě dovolit blesku, aby vás takto upozorňoval i když budete iPhone přepnut do tichého režimu

Možnost zapnutí LED blesku jako notifikační diody je k dispozici u všech iPhonů, které bleskem disponují. V případě iPadů je tato možnost povolena u iPadu Pro 2016 nebo novějších.