iPhone a Apple Watch jsou dokonalou kombinací, Apple to ukazuje na svém webu

iPhone a Apple Watch společně dokáží vytvořit velmi sehraný pár a kalifornská společnost se rozhodla, že na speciální webové stránce ukáže hlavní výhody tohoto spojení.

Společnost Apple spustila novou webovou stránku představující těsnou integraci mezi iPhonem a Apple Watch. Minisite zdůrazňuje výhody, které přináší použití obou zařízení v tandemu.

iPhone a Apple Watch jako sehraná dvojka

Ne každý může být nadšený z možností, které Apple Watch přinášejí. Po propojení s iPhonem a obráceně ale získáte skutečně schopnou dvojici zařízení, které při správném používání dokáží pomoct se spoustou činností. Apple na své stránce ukazuje, co všechno je možné.

Posouváním dolů na stránce založené na vektorových obrázcích se nejprve zobrazí některé ze základních funkcí, jako je například schopnost přijmout nebo odmítnout telefonní hovor nebo FaceTime hovor na Apple Watch, a poté jej přenést do vašeho iPhonu.

Další jsou zprávy s funkcemi jako jsou rychlé odpovědi, podpora emoji, psaní rukou, a také možnost požádat Siri, aby odpověděla na příchozí zprávu pomocí hlasu.

Tato webová stránka dále upozorňuje na hlubokou integraci aplikace obou kamer fotoaparátu a na způsob, jakým můžete pomocí ‌hodinek‌ vzdáleně pořídit snímek ‌iPhonem‌.

Apple jinde zase vysvětluje hudební schopnosti Applple Watch, jako je Apple Music streaming, podpora seznamu skladeb a ovládání přehrávání iPhonu na dálku. K dispozici je také část věnovaná funkcím s integrací aplikací pro Zdraví a zmínky o podpoře předávání v Mapách, Najít a Apple Pay.

Web odvádí dobrou práci s vysvětlením některých méně známých funkcí dostupných potenciálním zákazníkům, kteří by mohli přemýšlet o spárování obou zařízení.