Osobní váha digitální informace uloží nebo odešle do telefonu

Jste-li vrcholoví sportovci, nebo chcete-li vědět o těle maximum informací, osobní váha digitální informace udrží ve své paměti, nebo je ukáže ve smartphonu.

Chytrá osobní váha vám nesdělí jen vaší tělesnou hmotnost. Umí toho o poznání více. Obsahuje totiž různé senzory, které umí vyčíst o poznání více dat, takže vám pomůže udržovat lepší životosprávu. Osobní váha digitální informace nejen že uchovává ve své paměti, ale přenáší je i do aplikace v propojeném chytrém telefonu. Ten vás tak informuje o všech naměřených hodnotách v průběhu času.

Technologie, se kterou senzory pracují, se nazývá bioimpendační analýza. Ta přenáší elektrické signály, na jejichž základě rozpoznají chytré algoritmy, jak se vyslaný vzruch šířil vaším tělem. Zpětná vazba o jeho složení je tak nasnadě. Samozřejmě se jedná o maximálně bezpečnou metodu.

 

Osobní váha digitální informace uchová v paměti

Chytré osobní váhy úzce spolupracují s chytrými mobilními zařízeními. I ony ale dokážou uchovávat různé hodnoty, to kdybyste neměli zrovna čas synchronizovat naměřené údaje s aplikací v telefonu. Ta od společnosti Huawei navíc umožňuje přístup až deseti různých uživatelů, kdy každý samozřejmě disponuje jen svými daty a které pozná zcela automaticky.

Během jednoho vážení je vám schopna vyčíslit až devět různých údajů o vašem těle. Její povrch je z tvrdého skla, výdrž baterie zajišťuje standby čas po 12 měsíců (4 × AAA). Její hmotnost je 1,85 kg, rozměry pak 300 × 300 × 18,7 mm. Dokáže vážit až do hmotnosti 150 kg. Cena váhy Huawei navíc nepřesáhne ani tisíc korun.

Sáhnout ale můžete i po řešení od společnosti Xiaomi. To poskytuje tenký design, obsahuje skrytý displej, který se zobrazí pouze v případě, aby vám sdělil nějaké informace. Váha je vyrobena z ABS materiálu, celá horní plocha je ze skla, elektrody pak z nerezové oceli.

Je napájena čtyřmi AAA bateriemi, které lze v případě potřeby snadno vyměnit. Vážit umí až do hmotnosti 150 kg, přičemž ona sama má 1,63 kilogramu. Její rozměry jsou 300 × 300 × 14,75 mm. Při jednom měření může zjistit až 10 údajů o vašem těle (Basal Metabolic Rate, BMI, hmotnost tělesného tuku, kostní hmoty, svalové hmoty, bílkovin, viscerální tuku atd.) a to za pomoci pokročilé BIA technologie. Zaplatíte za ni 1 190 Kč.