Ochranný kryt Apple Watch 45mm obepne celé tělo hodinek a zabrání poškození

Ochranný kryt Apple Watch 45mm už máme v nabídce a většinou bude sedět i ten z 44mm varianty. Tělo hodinek tak bude dokonale v bezpečí.

Chytré hodinky Apple Watch nejsou nejodolnějším zařízením. Jestli používáte hliníkové, které jsou u nás oficiálně v prodeji, tak vás možná překvapilo, jak málo stačí k poškrábání. Kovová, keramická nebo titanová verze je o poznání odolnější a škrábance jen tak neuvidíte. Pro všechny majitele hliníku ale máme dobrou zprávu. Kryty, tvrzená skla a pouzdra s ochranou výrazně pomohou.

Ochranný kryt Apple Watch 45mm

Spigen je prověřeným výrobcem příslušenství pro Apple produkty. V jeho nabídce naleznete všechno možné a kryt na Apple Watch také. Pro nejnovější Apple Watch Series 7 v rozměru 45 mm už jsou na trhu pouzdra. Ta ochrání tělo hodinek, takže se vyvarujete ošklivým škrábancům. Navíc nijak výrazně nezvětšují objem Apple Watch.

Spigen ochranný kryt na Apple Watch 45 mm můžete vybírat v několika barvách. Perfektně bude pasovat a jsou na něm i místa pro postranní tlačítko a digitální korunku. I s nasazeným krytem lze tedy Apple Watch plně ovládat.

Displej hodinek také chraňte

Pouzdra ochrání tělo hodinek, ale displej je také velmi náchylný. Je dobré vědět, že ochranná fólie na Apple Watch je velmi tenká a tedy kompatibilní s jakýmkoliv pouzdrem. Chránit tak můžete tělo i displej současně.

Ochranné sklo na Apple Watch už je tvrdší a i větší. Na druhou stranu, lépe ochrání a displej přežije i střet s tvrdším předmětem. V tomto případě si ale raději ověřte, zda bude kompatibilní s krytem, pokud máte v plánu ho použít současně.