Ochranné sklo Xiaomi Redmi Note 7 ochrání a komfort používání nesníží

Sháníte ochranné sklo Xiaomi Redmi Note 7? Žádný problém, vybírat můžete i z řady krytů a pouzder, které jsou ihned k odeslání.

Xiaomi Redmi Note 7 disponuje osmijádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 660, který v kombinaci s 3 nebo 6GB pamětí RAM zajistí plynulý chod i při paralelně běžících aplikacích. O obraz se pak stará kvalitní 6,3palcový LCD displej s FullHD+ rozlišením a IPS technologií. Přítomna je i baterie o nadstandardní kapacitě 4 000 mAh.

Telefon disponuje zvýšenou odolností a nerozhodí jej nějaký ten pád na zem a neublíží mu ani klíče v kabelce. Ale znáte to, zákon schválnosti je všudypřítomný. Nechcete-li si tedy ničit elegantní, čistý a téměř bezrámečkový design telefonu nějakými škrábanci a prasklinami, ochranné sklo a potažmo kryt jistě oceníte. 

Ochranné sklo Xiaomi Redmi Note 7 - Hofi, Glass Pro+ 

Toto tvrzené sklo, které vás vyjde na pouhých 249 Kč, vyniká hned několika vlastnostmi. Předně na něm neulpívají otisky prstů. Díky tomu se nemusíte stydět za upatlaný displej, jak tomu obvykle bývá při častém jeho používání. Disponuje i skvělou propustností světla, takže neubírá na jasu displeji, který kryje. Samozřejmě je pak odolné proti škrábancům a také i pádům. 

Kryty a pouzdra

K dispozici je samozřejmě jen obyčejný transparentní kryt v hodnotě 199 Kč. Chcete-li patřičně robustní kryt, není to sebemenší problém. Ten vás vyjde jen na 249 Kč. Vyniká nejen zesílenými rohy, na který telefon padá nejčastěji, ale i prostupem pro čtečku otisků prstů. Stejné peníze zaplatíte i za stylové barevné kryty, které jsou k dispozici v černé, mátové a růžové variantě. Za 299 Kč je pak k dispozici tzv. folio pouzdro od společnosti DuxDucis, které vypadá jako peněženka a kryje i displej telefonu. K dispozici je ve zlaté a růžové barevné variantě.