Ochranné sklo Samsung A40 zajistí, že displej vydrží jako nový i pádech a škrábnutí

Ochranné sklo Samsung A40 chrání před škrábanci a pády. Je vždy lepší utratit preventivně pár set korun než poté bědovat nad rozbitou obrazovkou a platit tisíce korun servisu.

Tvrzené sklo na Samsung telefony patří stejně jako na jakékoliv jiné. Stalo se už takovou tradicí, že většina uživatelů s novým telefonem koupí zároveň i pouzdro nebo právě krycí sklo displeje. Tím spíš, když za telefon vydají desítky tisíc korun, je rozhodně lepší si ho správně chránit. Jen pamatujte, že ochranné sklo na telefon musí padnout přesně a výrobce musí na balení uvádět, že přesně na tento typ telefonu je sklo určené.

Ochranné sklo Samsung A40 nesnižuje komfort používání

Při nalepování skla na telefon buďte obezřetní. Musí se nalepit přesně a pokud možno v bezprašném prostředí. V opačném případě se může během lepení pod sklo dostat špína a tu už jenom těžko budete dostávat pryč. Také je naprosto nutné, aby sklo bylo určené přesně pro daný typ telefonu. Když tedy používám Samsung Galaxy A40 ochranné sklo musí tento telefon podporovat. Většinou je sklo určeno pouze pro jediný model mobilu.

Tvrzená skla na Samsung bývají obdařena vrstvou, která zabraňuje ulpívání mastných otisků. Jsou tvrdá a když povolí a rozbijí se, tak displej zůstává stále netknutý. Pak už jen koupíte sklo znovu, nalepíte a můžete vesele používat dál.

Oboustranné pouzdro na Samsung

Krycí skla bývají velmi tenká a ani nepoznáte, že nějaké na telefonu je. U pouzdra už to rozhodně poznáte, ale většinou ho stejně budete pořizovat, protože i záda telefonu bývají křehká a pak lze koupit i oboustranný obal. Ten chrání záda i předek mobilu a jednoduchým odklopením přední části se dostanete k displeji. V tomto případě už ochranné sklo není tak nutné.

Pouzdro na Samsung A40 DuxDucis SkinPro takové možnosti nabízí. Po jeho otevření získáte ještě další místo na platební karty nebo drobnou hotovost. Navíc vypadá velmi elegantně a je k dispozici v několika barevných variantách.