Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

Nový iPad Pro byl uveden v čínském manuálu iOS 13. Brzy má být uveden

Nový iPad Pro bude pravděpodobně brzy uveden. Čínský manuál pro iOS 13 dočasně obsahoval rovnou 4 nové modely. Co bude novinka umět a kdy přijde?

Čtyři nové modely iPadu Pro byly dočasně uvedeny v čínské uživatelské příručce pro iPadOS 13 na webových stránkách společnosti Apple. A to včetně dvou 11palcových a dvou 12,9palcových modelů, jak si všiml blog iPhone in Canada. Nová čísla modelů zahrnují řetězce A2228, A2229, A2231 a A2233. Společnost Apple dnes z uživatelské příručky odstranila všechny čtyři modely.

Nový iPad Pro odhalen?

Apple už v červenci loňského roku doplnil model A2228 do databáze Eurasijské ekonomické unie (EAEU). V té se pravidelně objevují pod kódovými názvy nové Apple produkty ještě předtím, než jsou vůbec oficiálně odhaleny. Druhý model A2229 byl dodán včera.

Všechny tyto indície odhalují, že iPad Pro by mohl být v dohledné době aktualizován. Před několika měsíci poznamenal analytik Ming-Chi Kuo, že Apple v první polovině roku 2020 uvede na trh nové modely iPad Pro se zadním kamerovým systémem s trojitým objektivem a 3D snímáním pro rozšířenou realitu. Stále ale není jasné, zda kalifornská společnost plány nezmění v souvislosti se současnou pandemií.

Známý twitterový účet CoinX, který už mnohokrát správně předpověděl nové Apple produkty, naznačil, že obnova iPadu Pro je skutečně na obzoru. Můžeme se už jen těšit a věřit, že americká firma opět vymyslí něco, čím nás dostane.

Zdroj: Macrumors