Ochranné sklo pro iPhone 13 vám dá jistotu, že nezaplatíte majlant za opravu

Ochranné sklo pro iPhone 13 představuje důležitou součást ochrany telefonu. Výměna displeje se totiž pohybuje nad hranicí 10 000 Kč a to se určitě nikomu nevyplatí riskovat.

Kryt na mobilním telefonu má dnes většina uživatelů. Ochranná skla mají stále pověst něčeho, co dlouho na telefonu nevydrží, špatně se se sklem zařízení ovládá a na displej je špatně vidět. Tak to možná bývalo dříve, ale dnes jsou tvrzená skla prvotřídně vyrobena a netrpí žádným popsaným nešvarem.

Ochranné sklo pro iPhone 13 musí padnout

Při výběru si musíte dát pozor hlavně na to, aby ochranné sklo na vašem telefonu sedělo. Vždy se přesvědčte o modelu svého smartphonu a hledejte stejný model v popisu u ochranného skla. V případě iPhone 13 už ochranná skla nabízíme, takže pokud jste v poslední době kupovali nejnovější Apple telefon, stačí vám vědět, zda to byl iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro Max nebo jeden z 6,1palcových modelů iPhone 13 nebo iPhone 13 Pro. Obě tyto verze mají totiž stejně velký displej se stejným výřezem a ochranné sklo na nich bude sedět.

Hybridní ochranné sklo pro iPhone 13 nebo iPhone 13 Pro od společnosti Hofi je určené pro tyto dva modely. Perfektně kopíruje rozměry displeje a nahoře je malý výřez pro přední reproduktor/sluchátko telefonu. V balení najdete vše potřebné pro aplikaci skla, kterou zvládnete tak, že nebudou na displeji vidět žádné bubliny nebo přilepené částečky prachu. Pokud si nejste jistí, podívejte se na náš videonávod:

Také pro iPhone 13 mini máme výběr ochranných skel. V kategorii je několik produktů. Doporučit můžeme určitě Spigen AlignMaster, které je dodáváno s aplikátorem. Jedná se o rámeček, který přesně padne na displej a do něj už jen položíte sklo. Výhodou je, že sklo se dokonale zarovná s displejem a nebude nikde přebývat ani chybět.

Pro největší iPhone 13 Pro Max je nabídka velmi podobná. Zajímavou možností je opět Spigen AlignMaster, ale tentokrát v balení se dvěma kusy skla. Pokud se vám časem rozbije, můžete ho odlepit a aplikovat druhé. V takovém případě je nižší i cena a je tak lepší rovnou koupit toto dvojbalení tvrzeného skla.

Chraňte sklem i záda telefonu

Design nového iPhonu 13 je nádherný a je rozhodně škoda ho zakrývat. Většina z nás to ale stejně udělá. Někdo zvolí průhledné pouzdro, takže je telefon stále na očích. Tenké tvrzené sklo pokrývající plochu zad je ale velmi zajímavou volbou, jak telefon chránit, ale užívat si jeho vzhled. Hofi Glass Pro+ na zadní stranu nestojí moc a rozhodně se vyplatí minimálně vyzkoušet.

Pokud dáváte přednost ochrannému krytu, dejte se do vybírání. V současnosti máme pouzder na iPhone 13 v nabídce dostatek a neustále další a další přibývají.