Ochranné sklo Apple Watch 38mm zabrání škrábancům na displeji a hodinky vám poděkují

Ochranné sklo Apple Watch 38mm perfektně zabrání ošklivým škrábancům na obrazovce. Kdo používá tyto chytré hodinky, tak ví, že poškrábat je lze velmi snadno a ochrana je tak hodně důležitá.

Poškodit sklo chytrých hodinek je velice snadné. Oproti iPhonům je totiž nosíte v neustálém kontaktu s okolím. Díky tomu, že je máte na svém zápěstí, s nimi tak snadno ťuknete o obložku dveří, nebo je naopak odřete o štukovanou zeď. A věřte, že tyto případy nejsou nijak výjimečné. A i když se Apple snaží jejich sklo udělat co nejvíce odolné, někdy máte jednoduše smůlu.

Ochranné sklo Apple Watch 38mm vybírejte přesně

I když jsou i pro Apple Watch dostupné různé kryty, v tomto případě se vyplatí sáhnout spíše po tvrzeném sklu. Pokud jej následně rozbijete, taková výměna skla Apple Watch je nejen že otázkou chvilky, ale i nepoměrně méně vynaložených financí. A takové ochranné sklo nestojí mnoho, dáte za něj pár set korun. Výměna displeje by byla mnohonásobně nákladnější.

Při výběru si dávejte pozor na přesný rozměr skla. Apple Watch se totiž dnes vyskytují rovnou ve 4 různých rozměrech. První generace se nabízely v provedení 42 a 38 mm. Od Apple Watch Series 4 se displej zvětšil a nyní má rozměry 40, respektive 44 mm. Proto je důležité koupit přesný rozměr.

Tvrzená skla na Apple Watch nijak zásadně nezvětší objem hodinek a jejich tloušťku. Sklo nese většinou velmi malé rozměry a jeho výška je kolem 0,1 mm. Nebudete tak ani vědět, že nějaké sklo na obrazovce máte. Hodinky lze pak ovládat úplně stejně a jsou dostupné všechny funkce.