Aktualizace iPad Pro se očekává koncem března, výroba se pomalu navyšuje

Aktualizace iPad Pro potká zřejmě už koncem března. Mělo by se tak stát na tradiční jarní Apple Keynote, která představí i další Apple novinky.

Pověsti směřovaly k významné aktualizaci iPadu Pro v první polovině letošního roku, včetně nového systému zadní kamery s trojitým objektivem podporujícím 3D snímání pro pohlcující zážitky z rozšířené reality.

Aktualizace iPad Pro a trojitý objektiv

V nové zveřejněné zprávě DigiTimes tvrdí, že výroba zařízení již začala s očekávaným zahájením kolem března, což je obvyklý časový rámec Applu pro jarní mediální událost. Souhrn také říká, že produkce se po lunárním novoročním svátku pomalu zvyšovala, přičemž roli pravděpodobně hrají i dopady epidemie koronaviru.

Společnost Apple plánuje spuštění své nové série ‌iPadu Pro‌ přibližně v březnu, přičemž příbuzní dodavatelé již zahájili výrobu modelu před svátkem Lunárního nového roku. Jejich produkce však začala pomalu růst po prodloužené lunární novoroční přestávce v Číně, přičemž podle zdrojů průmyslu je nepravděpodobné, že by zásilky dosáhly vrcholu až po dubnu.

Vypadá to, že Apple má docela významnou řadu produktů připravených k aktualizaci, takže společnost může letos pořádat jarní mediální akci. Kromě aktualizovaných modelů ‌iPadu Pro‌ očekáváme také nový nízkonákladový iPhone SE 2 nebo iPhone 9, aktualizovaný 13palcový MacBook Pro s vylepšenou nůžkovou klávesnicí z 16palcového modelu, a možná i několik dalších produktů.

Zdroj: Macrumors