OBD autodiagnostika vám odhalí všechny taje vašeho auta

OBD autodiagnostika poslouží k přístupu k dalším funkcím auta, chybovým hláškám nebo důležitým informacím. Už nemusíte jezdit do servisu, vše zjistíte sami.

S pravidelnou kontrolou diagnostickým nástrojem budete mít jistotu, že auto je v dobré kondici. OBD dokáže také předcházet větším poruchám a včas vás upozorní na to, že něco není v pořádku. Velmi se pak hodí v momentě, kdy kupujete ojeté vozidlo a nejste si jistý, že prodejce nic nezatajil. Jednoduše provedete diagnostiku a hned budete vědět.

OBD autodiagnostika Konnwei KW850

Konnwei KW850 podporuje CAN a veškeré další současné OBD II protokoly, takže na ní můžete zkontrolovat většinu aut na trhu. Je schopna vymazat diagnostická chybová hlášení (DTCs) a vyresetovat OBD II status. Dokáže vypnout kontrolku vyzývající ke kontrole motoru (MIL) a určit, na jakou poruchu upozorňuje. Je také schopná získat identifikační číslo vozidla (VIN) a kalibrační čísla vozidla (CID a CVN).

Nechybí ani živý přenos dat, v rámci kterého je schopna zobrazit například aktuální otáčky, napětí, rychlost, nebo třeba teplotu motoru. Můžete pomocí ní zkontrolovat poruchy týkající se emisí auta (Freeze Frame Data). Automechanikům se může hodit kontrola I/M připravenosti, která určuje, zdali auto vyhovuje americkým standardům emisí.

Jednotka obsahuje velkou řadu funkcí a nepotřebuje ke svému chodu žádné externí napájení. Připojit ji můžete k počítači a překopírovat z ní data. Na barevném displeji vše uvidíte maximálně přehledně a dokonce si zobrazíte data i v grafech. Na produktu je i reproduktor, abyste nepřehlédli žádnou vážnější závadu a upozorní vás zvukem.

OBD autodiagnostika funguje na všech autech od roku 1996, která podporují OBD II a CAN protokoly.