Nářadí na Apple produkty poslouží k otevření iPhonu, iPadu nebo Macu

Nářadí na Apple produkty využijete ve chvíli, když potřebujete vyměnit svépomocí baterii v Macu, displej na iPhonu nebo vyčistit konektory na iPadu.

Může se stát, že Apple zařízení přestane správně fungovat a návštěva Apple servisu vás svou cenou nepotěší. Pokud se nebojíte zařízení otevřít, poslouží vám perfektně sada nářadí. Na YouTube i specializovaných webech naleznete kompletní postup výměny baterií, displejů nebo přidání pevných disků, případně operační paměti. V pohodlí domova si tak můžete vyměnit nebo opravit sami svůj telefon nebo počítač a nebudete muset platit za práci cizích techniků.

Nářadí na Apple produkty za hubičku

Cena profesionálního nářadí bývá mnohdy vysoká. Ušetřit lze zakoupením celé sady nebo jít cestou neoriginálního příslušenství. Právě takovou sadu nářadí na Apple nabízíme a obsahuje vše potřebné.

V sadě jsou nejběžnější šroubováky pro otevření víka MacBooků. Šroubky s hvězdičkou (torx) jsou totiž po celém obvodu MacBooků a běžný křížový šroubovák na ně nevyzraje. V sadě najdete několik velikostí a každý se bude hodit na různé MacBooky s různým stářím.

Dále dostanete nástroje pro vyjmutí iPhone displeje. Ten se zvedne pomocí přísavky a odlepí se z těla telefonu. Bez obrazovky se dostanete ke všem částem iPhonu uvnitř a můžete tak vyměnit kromě samotného displeje i další komponenty.