Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

Obal pro Apple Pencil může vypadat velmi pěkně a zároveň chrání chytrou tužku

Obal pro Apple Pencil v balení s chytrou tužkou nedostanete. Přitom se jedná o důležitý doplněk, kterým tužku ochráníte a dodá mu originální vzhled.

Apple Pencil první generace se stal oblíbeným doplňkem k iPadům. A tím, jak Apple postupně rozšířil podporu na všechny své nabízené iPady, se Apple Pencil prosazuje ještě více. Je škoda, že první generace nelze nějak přichytit k tělu tabletu, protože se může velmi lehce stát, že ho nedopatřením ztratíte.

Obal pro Apple Pencil nabízí i Apple

Apple nabízí k zakoupení originální Apple Pencil case, který ale není levnou záležitostí. Existuje ale spousta levnějších alternativ a dokonce se nemusíte spoléhat pouze na samostatné pouzdro pro Apple Pencil. Na trhu je příslušenství, které kombinuje kryt na iPad a právě úložný prostor pro Apple Pencil. Tak můžete nosit stylus vždy s iPadem a nestane se, že by se někdo jen tak povaloval.

Kdybyste potřebovali jenom nějaký levnější, ale kvalitní stylus pro iPad a nechtěli investovat do Apple Pencil, stačí se podívat po internetu a naleznete spoustu možností.

Jestli už ale používáte nový iPad Pro a máte k němu Apple Pencil 2. generace, jednoduše magneticky k tabletu stylus připnete. Ani ale magnety nejsou vždy nejjistější volbou a pokud nosíte iPad například v batohu, bude mít Apple Pencil tendenci vypadávat. Proto je vhodné i pro nejnovější generace iPadů Pro pořídit nějaké pouzdro. Kryt na iPad Pro tak může jak ochraňovat tablet, tak mít v sobě zabudovaný úložný prostor na nový Apple Pencil.