Nový iPad Air a iPhone SE už jsou v databázi, která odhaluje jejich představení

Nový iPad Air a iPhone SE se ukazují v databázi, která naznačuje uvedení nových produktů. Obě zařízení bychom měli spatřit do pár měsíců ještě v tomto roce.

Společnost Apple podala nevydané modely iPhonů a iPadů v databázi Euroasijské hospodářské komise, jak si všiml francouzský blog Consomac.

Nový iPad Air a iPhone SE v databázi

Přihlášky pravděpodobně představují údajně třetí generaci iPhonu SE, pátou generaci iPadu Air a potenciálně i další modely. Nevydané modely iPhonu mají identifikátory A2595, A2783 a A2784, zatímco nevydané modely iPadu mají identifikátory A2588, A2589, A2591, A2696, A2757, A2759, A2761, A2766 a A2777.

Podání Eurasijské hospodářské komise, jako jsou tato, v průběhu let mnohokrát předznamenala vydání nových produktů Apple, včetně několika modelů Mac, iPhone, iPad, iPad Pro, Apple Watch a AirPods. Tato podání jsou ze zákona vyžadována pro všechna zařízení, která nabízejí šifrování a prodávají se v Rusku a vybraných dalších zemích.

Očekává se, že iPhone SE třetí generace bude mít stejný design jako současný iPhone SE, včetně 4,7palcového displeje. Mezi klíčové nové funkce, o kterých se hovoří, patří stejný čip A15 Bionic jako u modelů iPhone 13 a podpora 5G.

Očekává se, že iPad Air páté generace převezme funkce z iPadu mini šesté generace, včetně čipu A15 Bionic, 12megapixelového předního fotoaparátu Ultra Wide s podporou Center Stage, 5G pro mobilní modely a blesku Quad-LED True Tone.

Zdroj: Macrumors.com