Obal iPhone SE 2020 ochrání a je kompatibilní i s iPhonem 7 nebo 8

Obal iPhone SE 2020 je nepostradatelným příslušenstvím, díky kterému budete mít jistotu, že se vám telefon nerozbije. Vybírat můžete z velkého množství krytů.

Výhodou obalu na iPhone SE 2. generace je, že lze použít i na iPhone 8 a ve většině případů i na iPhone 7. Všechny 3 telefony mají totožné rozměry (iPhone 7 se liší v některých rozměrech maximálně o 0,2 mm), takže o to větší výběr máte. Jaké jsou možnosti a který si vybrat?

Obal iPhone SE 2020 levně

Levný kryt moc neochrání. Nerozumějte tomu špatně. Kryty pro iPhone SE i jiné modely v hodnotě sta korun rozhodně nejsou na závadu. Jsou skutečně levné, dostupné a díky jejich ceně si jich můžete pořídit hned několik, přičemž je lze střídat třeba dle vaší aktuální nálady. Jejich neduh je jediný. Telefon ochrání především jen proti škrábancům.

Průhledné pouzdro na iPhone SE je skvělé, nechá vyniknout design telefonu a padne mu jako ulitý. Čím bude tenčí, tím méně telefon ochrání. Pokud vám často nepadá z ruky, rozhodně je to kryt přesně pro vás. Pokud ale telefon trpí na pády častěji nebo se bojíte, zvolte odolnější možnost.

Odolný kryt na iPhone SE

Levně a odolně? I v takové kombinaci už dnes kryt seženete. Odolnější kousky nabízí například společnost Ringke, u které najdete i designově povedené obaly. Například Fusion-X Camo je stylový kryt s vyztuženými hranami a rohy.

Naprostou jistotu pak budete mít s LOVE MEI Powerful pouzdrem, které chrání každý kousek telefonu, obsahuje kovové prvky, krycí sklo a je vodotěsné. V takovém případě se nemusíte absolutně ničeho bát. Druhou stranou mince je pak to, že výrazně nabude na svých rozměrech i váze.