Nové kryty na iPhone 12 jsou odhaleny! Podporují MagSafe a mají jarní barvy

Nové kryty na iPhone 12 se zdají být odhaleny. Na uniklém obrázku se objevují 4 nové varianty s jarními barvami. Všechny budou podporovat nabíjení MagSafe.

Série obrázků zveřejněných na čínské platformě sociálních sítí Weibo, kterou sdílí leaker DuanRui na Twitteru, tvrdí, že představuje nové barvy pro kolekci Apple 2021 Spring krytů na iPhone 12 s MagSafe.

Nové kryty na iPhone 12 v jarním hávu

Podle obrázků společnost Apple plánuje vydat čtyři nové barevné varianty pro svá pouzdra MagSafe na iPhone 12. Barvy připomínají světle modrou, tmavě fialovou, světle zelenou a oranžovou. V rámci své jarní kolekce 2020 vydala společnost Apple pouzdra na iPhone 11 ve velmi podobných barvách; pokud je však únik přesný, přidá Apple tmavě fialovou.

Snímky byly sdíleny účtem Weibo „Uncle Pan Pan“, který v současné době nemá žádné záznamy o sdílení přesných informací o Applu. Účet však poprvé vynesl na světlo ‌DuanRui‌, který v minulosti sdílel přesné informace.

Majitelé Apple Watch se také mohou těšit

V roce 2020 vydala americká společnost pro svou jarní kolekci odpovídající řemínky na Apple Watch. Apple by se mohl letos rozhodnout udělat totéž, a pokud ano, barvy sdílené s „Uncle Pan Pan“ také předvádějí nové barvy pásků na Apple Watch.

Kalifornská firma obvykle vydává nové jarní příslušenství koncem března nebo začátkem dubna. Očekávalo se, že Apple uspořádá akci koncem března a nyní doufá, že v nadcházejících týdnech bude vydána tisková zpráva o možných nových iPadech Pro, AirTags a pravděpodobně nových jarních krytech a řemíncích na Apple Watch.

Zdroj: Macrumors.com