Nintendo Switch kryt ochrání herní zařízení a stojí jen pár stovek

Nintendo Switch kryt uchová vaší konzoli stále v dobrém stavu. Použití v terénu totiž může na zařízení napáchat nevratné škody. Chraňte ho stejně jako svůj telefon.

Každé zařízení, které nosíte s sebou, by se mělo nějak chránit. Stačí totiž vyklouznutí z ruky, pád na tvrdou zem a je po radosti. Stejně jako telefon chráníte krytem nebo tvrzeným sklem, stejně můžete obdařit svoje Nintendo Switch. Doma, po připojení k televizi, mu většinou nic nehrozí. Venku ale, a především v zápalu boje, se nemusíte vrátit se stále nově vypadajícím Switchem.

Nintendo Switch kryt v Spigen režii

Značka Spigen má velmi dobrou pověst a kryty na mobilní telefony jednoznačně umí. Pro stále početnější zastoupení vlastníků Nintenda Switch je tu i kryt pro zmíněnou konzoli. Ochranný kryt pro Nintendo Switch zvládne dobře ochránit boky a záda zařízení. Mírně vyvýšené okraje nad obrazovku chrání i displej. V pouzdru jsou přesně vyřezaná místa pro všechny konektory a ovládací prvky. S nasazeným krytem lze i nabíjet a součástí balení je poutko na ruku. I když vám tedy vyklouzne, poutko ho zachytí.

Ohebný TPU materiál je dostatečně pružný a zároveň pevný. Přizpůsobí se tak při nasazování a pouzdro bude na Nintendu během pár sekund. Stejně rychle se zase sundavá. Vzhledem k tomu, že je momentálně na trhu i levnější varianta konzole, můžete si pořídit kryt i na ni. Ochranný kryt pro Nintendo Switch Lite bude výborně bránit poškození i této verze.

Ochranné sklo na Nintendo Switch

I když výše uvedený kryt přesahuje pár milimetrů přes úroveň displeje Switche, není dobré na to spoléhat. Když upadne nebo se střetne s hranou a špičatým předmětem, je po obrazovce. Hybridní ochranné sklo pro Nintendo Switch vyztuží tvrdost obrazovky a už vás nic nepřekvapí. Displeje se v tomto případě ani nedotýkáte, takže sklo zůstane dlouho jako nové.

A pokud Nintendo Switch nemáte, nemusíte zoufat. Užít si hraní můžete i tak. Když propojíte mobilní telefon s herním ovladačem, tak získáte ještě lepší zážitky. Ovladač se dokáže skrz Bluetooth propojit s iOS systémem na iPhonu i s Androidem. Vydrží nabitý několik hodin a poslouží i jako šikovný držák telefonu.

⏩ Koupit herní příslušenství