Nejlevnější Apple Watch 3 jsou právě teď k dostání

Nejlevnější Apple Watch 3 si teď můžete dopřát na několika místech a dokonce oficiální Apple Online Store je nabízí za výbornou cenu.

Apple Watch Series 3 byly uvedeny v září roku 2017. Nejsou to tedy ještě ani dva roky a společně s nimi Apple ukázal i iPhony 8 a iPhone X. Všechna tato zařízení jsou i teď naprosto plnohodnotná a nestane se vám, že by na nich nešla spustit nějaká aplikace, nebo nestíhala.

Apple Watch Series 3 za 4500 Kč

Americká společnost často přistupuje k uvedení výhodnější ceny v době, kdy přijde nějaký nový produkt. To se stalo i v případě Apple Watch, ale postupem času jde cena starších modelů ještě níže. V současnosti tak Apple Watch 3. generace můžete pořídit za velkou louží i za 199 dolarů, což je něco kolem 4500 Kč. Cena je to krásná, ale u nás se jí zřejmě za nový kus nedočkáte, i tak jdou hodinky pořídit velmi výhodně.

Apple Watch Series 3

Současná cena nových Apple Watch Series 4 začíná u Applu na 11 290 Kč. Podobně kdysi stály i starší Apple Watch. Teď se u 3. generace Apple Watch dočkáte ceny 7 790 Kč. Poměrně velký rozdíl, když si vezmete, že nejnovější hodinky jsou sice rychlejší, změnil se Apple Watch displej a třeba změří EKG, ale jinak jsou to velmi podobná zařízení.

Nejlevnější Apple Watch 3 u Applu nehledejte

Někteří prodejci jdou dokonce s cenou ještě níže a když se podíváte na nějakého srovnávače cen, zjistíte, že hodinky můžete koupit i za cenu lehce překračující 7 000 Kč. Do podzimu se zřejmě cena bude držet na podobné úrovni a prodejci začnou pomalu doprodávat skladové zásoby. Když by Apple v září nebo říjnu ukázal novou generaci Apple Watch, Series 3 zřejmě přestane prodávat. Čas na koupi tak máte ještě pár měsíců, moc byste ale neměli otálet.

Zdroj: TheVerge.com