Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

Nástěnné hodiny se i v dnešní době hodí a vůbec nemusí být nudné

Nástěnné hodiny by možná kdekdo už odsoudil na smetiště dějin. Máme přece mobilní telefony, hodinky na zápěstích nebo počítač. Stále se ale hodí.

Hodiny mají v našich životech důležitou roli. V některé formě je používáme všichni a každému může sedět jiná. S příchodem moderní techniky se často naše pohledy k aktuálnímu času přesouvají na displeje mobilních telefonů. Často se díváme do počítačů nebo máme na zápěstí chytré hodinky. U všech těchto forem ale musíte vykonat určitý pohyb. Vytáhnout telefon, otevřít počítač, případně zvednout ruku. Nástěnné hodiny ale visí v pokoji a stále je máte na očích.

Nástěnné hodiny jako designový doplněk

Hodiny na zeď dáváte až po zařízení pokoje. Je tak dobré, aby ladily i s ostatními prvky v místnosti. Na bílé stěně mohou bíle hodiny zapadnout. Moc výrazné se zase v jemnějším interiéru nebudou tolik líbit. Důležité je tak sladit vše dohromady. Například nástěnné hodiny Spiderman přesune do dětských pokojů a s oblíbeným hrdinou se děti lépe ztotožní. V případě menších ratolestí se hodiny i naučí.

Harry Potter je zase hrdinou nejen dětí a spousta dospělých ho má rádo. Bradavice hodiny posouvají do fantasy světa a mohou se hodit do spousty pokojů. Se svým černým vyhotovením se za ně nebude nikdo stydět.

Když ale nedáte dopustit na klasiku a nechcete žádné výstřednosti, zvolte bílé nástěnné hodiny se zajímavým dekorem. Ten imituje žulu a dodává punc jedinečnosti. Také hodiny se hodí opravdu všude.

⏩ Nástěnné hodiny