Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

Apple Watch Series 7 první dojmy ukazují i porovnání s předchozí generací

Apple Watch Series 7 první dojmy se začínají na internetu množit. Video v článku ukazuje hlavně rozdíly mezi nejnovější a loňskou generací.

Je den uvedení Apple Watch Series 7, což znamená, že zákazníci, kteří si předobjednali minulý pátek, obdrží své hodinky. Jeden z nových modelů řady 7 se nachází právě ve videu níže a je porovnáván s řadou 6.

Apple Watch Series 7 první dojmy

Ve srovnání s řadou 6 toho u Apple Watch Series 7 není mnoho nového. Nedostáváte nové funkce pro zdraví a dokonce i design je do značné míry stejný. Velikosti krytu jsou však větší, přicházejí ve velikostech 41 mm a 45 mm a je zde znatelně větší displej.

Apple omezil velikost rámečků displeje a je to změna, která vypadá hezky, navíc rozšířená velikost poprvé umožňuje funkce jako jsou nové ciferníky a plnohodnotná klávesnice.

Vždy zapnutý displej je jasnější než dříve a Apple tvrdí, že používá tvrdší sklo, které je odolnější proti prasknutí. K dispozici je také certifikace odolnosti proti prachu IP6X, takže už žádný prach dovnitř nepronikne. Stejně jako u minulých verzí jsou navíc hodinky vodotěsné do 50 metrů.

Větší displej a rychlejší nabíjení

Většina lidí si užije větší displej, ale mohl by to být problém pro ty, kteří mají menší zápěstí a byli spokojeni s předchozí velikostí, zejména se skokem 44 mm až 45 mm.

Kromě změn velikosti, mírně zaoblenějšího těla a vylepšených barevných možností není mnoho nového. Řada 7 má všechny stejné funkce jako řada 6, jako je monitorování kyslíku v krvi, EKG, monitorování srdeční frekvence, detekce pádu a další, přičemž další vynikající funkcí je vyšší rychlost nabíjení.

Pomocí nového nabíjecího kabelu, který je součástí balení, se může řada 7 nabíjet až o 33 % rychleji než řada 6, pokud máte 18W nebo výkonnější USB-C nabíječku od Applu nebo 5W nebo vyšší USB-C PD adaptér.

Pokud přecházíte z Apple Watch Series 6, není žádný přesvědčivý důvod k upgradu na Series 7. Ale pro ty, kteří mají Series 3, Series 4 nebo Series 5, to bude mnohem pozoruhodnější upgrade, který za ty peníze stojí.

Zdroj: Macrumors.com