Nabíječka na Apple Watch neposkytuje moc možností. Podívejte se na jiné alternativy

Nabíječka na Apple Watch je vlastně pouhý kabel s magnetickým zakončením. Nabije spolehlivě, ale další možnosti vám nedá. Poohlédněte se po jiném řešení.

Pokud vlastníte klasické hodinky, na noc je uklízíte do hodinkovnice, popřípadě do automatického natahovače. Apple Watch ne, protože ty se musí každou noc nabíjet. Pravděpodobně tak skončí na vašem nočním stolku připojené ke zdroji napájení. A vedle stejně tak leží iPhone a popřípadě i sluchátka AirPods. A ta změť kabelů určitě nevypadá dobře. 

Pokud si tedy takové místo potřebujete dobře zorganizovat a dát mu nějaký řád, je ideální pořídit si nějakou bezdrátovou nabíječku, která všechna vaše zařízení obslouží. Pokud potřebujete nabíjet i AirPody, může se jako ideální jevit bezdrátová rychlá nabíječka pro Apple Watch a iPhone od značky Devia, vyjde vás na 679 Kč.

Nabíječka Apple Watch, iPhonu i AirPodů 

Za podobnou cenu ale seženete i řešení společnosti Hoco. To oceníte zejména, pokud už vlastníte AirPody Pro. Tato nabíječka je tak určena nejen pro ně, ale samozřejmě i telefon iPhone a právě hodinky Apple Watch. Všechna zařízení přitom zvládne nabíjet bezdrátově. Každé zde má vyhrazený svůj prostor.

Prémiová nabíječka Apple Watch, telefonu iPhone a sluchátek AirPods je pak ta od společnosti Nomad. Vyjde sice na 2 999 Kč, ale nabízí tři cívky, na kterých můžete nabíjet až tři zařízení zároveň a k tomu poskytuje i speciální prostor pro vaše hodinky. Její vzhled je navíc vysoce elegantní a extrémně tenký, takže zapadne do jakéhokoli interiéru vaší domácnosti. Chlubí se navíc i certifikací Qi.