Nabíječka do auta jde pořídit s jedním i více USB porty a měla by být rychlá

Nabíječka do auta má hned několik parametrů, na které je dobré se zaměřit. Dívejte se na počet USB portů a také si zkontrolujte nabíjecí výkon. Ten by měl být vyšší.

Jestli potřebujete držák do auta s bezdrátovou nabíječkou, stejně budete potřebovat pořídit nabíjecí adaptér, který zasunete v autě do cigaretové zásuvky. Odtud se bude energie přenášet do telefonu. A jaký adaptér vybrat, aby nabíjel telefon rychle?

Nabíječka do auta má být rychlá

Novější iPhony podporují rychlé nabíjení a to už od verze iPhone 8. Je tak zbytečné kupovat pomalý adaptér a dlouho čekat na dodání energie. Při koupi se tak přesvědčte, zda adaptér podporuje nabíjecí výkon minimálně 18 W. V tomto případě se telefon nabije v autě o 50 % za pouhých 30 minut. Pokud používáte bezdrátové nabíjení nebo MagSafe nabíjení, bude rychlost dobití stejně o něco pomalejší.

Autonabíječka Hoco Z32A nabídne jeden rychlý USB port s Quick Charge 3.0 a výkonem 18 W. Pohodlně tak dobijete rychle telefon i tablet a nenápadná modrá LED dioda bude po zastrčení hlásit, že je adaptér připravený k nabíjení.

Více USB portů se hodí

Určitě se vám už stalo, že se v autě ocitlo více zařízení. Jeden telefon a jeden tablet, případně více telefonů a v jednu chvíli potřebovaly dobít. Naštěstí lze v tomto případě zvolit nabíječku do auta s více USB porty. Například Devia Traveller, která má na sobě jeden rychlý USB port a druhý rychlejší, který pořád zvládne utáhnout i tablet. 

Pořád je vám to málo? Tak zvolte nabíječku do auta s 3 USB porty. Více zařízení už v jednu chvíli velmi pravděpodobně nebudete potřebovat dobíjet. Nabíječka Cellularline Car Multipower 3 PRO je ideální pro současné nabíjení 3 zařízení. Jedno zvládne obhospodařit velmi rychle díky 18W portu a dvě zbývající pak rychle s 12W USB porty.