Chcete si chránit nabíjecí pouzdro AirPods sluchátek? Vybírat můžete z široké nabídky

Nabíjecí pouzdro AirPods sluchátek je sice vyrobeno z tvrdého plastu, to ale neznamená, že odolá všemu. Chcete-li jej patřičně chránit, nabízí se široká škála pouzder.

Ať už vlastníte Airpody 1. generace  nebo až té 2., či rovnou Airpods Pro, tak pro všechny modely najdete na trhu množství ochranných pouzder. Ty nejen že ochrání samotné nabíjecí pouzdro sluchátek, ale některé přináší i přidanou hodnotu v podobě karabiny, s jejíž pomocí si můžete sluchátka uchytit na batoh nebo třeba opasek kalhot. Vždy jej tak máte po ruce, když potřebujete.

 

Nabíjecí pouzdro AirPods a jeho ochrana

Tu základní vám nabídne např. společnost Xqisit. Tato pouzdra jsou dodávaná v široké paletě barev, jsou vyrobena ze silikonu a vejde se do nich jak první, tak druhá generace AirPodů. Pouzdro je velmi lehké a pružné, takže ho rychle nasadíte a přitom nijak nezvětšíte objem samotné krabičky sluchátek. Vyjde vás na 299 Kč.

399 Kč pak stojí řešení osvědčené značky Spigen. I zde najdete černou nebo např. růžovou barevnou variantu určenou především ženám. Materiál je z prémiového silikonu, vnitřní úprava je protiskluzová a součástí je právě i praktická karabina. Vejde se opět jak první, tak druhá generace sluchátek.

Pro Airpody Pro můžete vybírat z řešení společností ESR nebo Xqisit. Oboje vyjdou na 399 Kč. V případě ESR je kryt z větší části průhledný a dává vyniknout elegantnímu provedení AirPods Pro. Oceníte na něm matný povrch, na kterém nebudou ulpívat otisky prstů a pouzdro zůstane delší dobu čisté. Přítomna je i karabina.

Eko pouzdro na AirPods Pro Xqisit je pak unikátním krytem vyrobeným z ekologicky rozložitelných materiálů. Pořád se ale jedná o pevné pouzdro, které skvěle ochrání nabíjecí krabičku sluchátek. Je odolné a spolehlivé po celou dobu používání a jakmile už jej nebudete potřebovat, jednoduše ho zkompostujete. Průmyslovým kompostováním to může trvat jen 3 až 6 měsíců nebo v běžném zahradním koši na kompost od 6 měsíců po 2 roky.