Magsafe držák do auta telefon nabije, udrží a navíc s ním neztratíte žádný čas

Magsafe držák do auta je nejrychlejším a nejpohodlnějším způsobem, jak v dnešní době iPhone v autě nabíjet a zároveň pevně přichytit. Jaký je výběr?

Magnetické držáky do auta s MagSafe zažívají opravdový boom. Stačí vám totiž jen položit telefon na držák v autě. Ihned je mobil upevněn a můžete vyrazit na jízdu s jistotou, že telefon se nevybije. Plně jsou podporovány iPhony řady 12. Starší přístroje v sobě nemají integrované magnety a nemohou tak být magneticky uchyceny.

MagSafe držák do auta do ventilace i na palubovku

Hlavním rozdílem mezi jednotlivými držáky je způsob uchycení držáku do auta. Můžete ho umístit na palubní desku, na přední sklo, do ventilační mřížky, nebo také do cigaretové zásuvky. Důležité je, aby vám to bylo pohodlné a aby držák při jízdě nevypadával a nehýbal se.

V případě, že chcete mít telefon chráněný, ale zároveň stále využívat výhod funkce MagSafe, musíte si pořídit kompatibilní pouzdro. MagSafe pouzdro má v sobě také magnety, které nabíjení přenášejí a můžete tak telefon i v krytu snadno nabíjet v MagSafe nabíječce.

Držák do auta do ventilační mřížky je rychlým způsobem, jak telefon uvnitř vozu umístit. Navíc nemusíte řešit pozdější přesouvání držáku. Jednoduše ho z mřížky vytáhnete a rychle přemístíte jinam. Větrání ve voze není nijak zásadně ovlivněno a zároveň přispívá k lepšímu odvodu tepla z telefonu.

Držák s přísavkou nabízí bezpečné uchycení telefonu na palubní desku nebo přední sklo. Jde později jednoduše přemísťovat a většinou ho ani velkou silou nedokážete odlepit. K tomu slouží páčka pro uvolnění. Některé držáky se nabízejí i s praktickým posuvným ramenem pro lepší natočení telefonu.

➡️ Nabídka MagSafe držáků