Lenovo TAB M10 Plus pouzdro ochrání a nabídne i praktické funkce

Lenovo TAB M10 Plus pouzdro není jenom ochranným nebo designovým doplňkem. Pro tablet jsou k dispozici obaly, které poslouží i jako stojánek nebo kryt displeje.

Multimediální tablet od Lenova TAB M10 Plus je populárním zařízením, které nabízí 10,3palcový displej, vychytaný systém Android a dostatečný výkon pro hraní her, přehrávání videí nebo brouzdání po internetu. Ač je jeho tělo tvořeno kvalitní kovovou konstrukcí, vyplatí se investovat do dobrého pouzdra. To bude sloužit jako ochrana, stojánek, kryt displeje a v neposlední řadě jako designový prvek.

Lenovo TAB M10 Plus pouzdro pro více využití

Kryty a pouzdra pro tablety od začátku sloužily hlavně jako ochrana zařízení. Pokud tablet spadl na zem, často došlo k poničení a čím tvrdší povrch, tím horší následky. Ani hliníkové tělo nezabrání poškození, protože v lepším případě se poškrábe a poté vypadá velmi nevzhledně. Kvalitní a hezké pouzdro je tak zárukou dlouhé životnosti vašeho tabletu.

Design je dobré řešit až jako další parametr, ale všechna naše nabízená pouzdra na tablet jsou odolná a dobře ochrání rohy i tělo zařízení. V bezpečnosti si tak vedou skvěle a nešlápnete vedle s žádným z nich. Výrobce Tech-Protect nabízí kryty s přidanou hodnotou, takže slouží i jako stojánek nebo ochrana displeje. Používají se jako knížka, takže stačí otevřít a už můžete tablet ovládat. Po zavření je chráněno celé zařízení po obou stranách.

Důležitý displej

V 99 % budete tablet ovládat pomocí jeho dotykového displeje. Rozhodně se tak vyplatí chránit i ten. Pouzdro v případě knížkového designu sice obrazovku ochrání, ale když je otevřené, ochrana je ta tam. Pokud chcete mít naprostou jistotu, ochranné sklo na Lenovo TAB M10 Plus je jasnou volbou. Je přesně navrženo na displej tohoto tabletu a perfektně se s obrazovkou zarovná. Po nalepení ani nebudete vědět, že na displeji nějaké sklo je.