Kryt na MacBook Air by měl maximálně chránit počítač a také hezky vypadat

Kryt na MacBook Air poslouží zejména pro ochranu zařízení. Bude tak odolnější při přenášení a dle vašeho výběru poskytne i zajímavý vzhled.

Nový MacBook Air byl představen v loňském roce na podzim na speciální akci. Je osazený 13,3palcovým displejem s LED podsvícením a technologií IPS, přičemž jeho rozlišení činí 2 560 × 1 600 bodů při 227 pixelech na palec a to s podporou miliónů barev. Poměr stran je tedy 16:10. Oproti předchozí generaci tak nabízí až o 48 procent více barev. I modely z roku 2019 nesou naprosto stejné rozměry. Velkou novinkou je osazení počítače procesorem Apple M1.

Kryt na MacBook Air 13 2020

Oproti svému předchůdci se razantně zmenšily i rozměry. Maximální výška je 161 mm, šířka pak činí 304,1 mm, hloubka 212,4 mm. Hmotnost se zastavila na 1,29 kilogramech. Přítomná FaceTime kamera má rozlišení 720p, Wi-Fi je specifikace 802.11ax, Bluetooth 5.0. Nechybí stereo reproduktory, tři mikrofony, nebo 3,5mm sluchátkový vstup. Pokud tedy již vlastníte obal na MacBook Air 13 předchozí generace, směle jej můžete používat i s touto novinkou. Chcete-li si ale přece jen pořídit nový, nabídka je poměrně široká.

Když se dá říci, že obal na MacBook Air 13 z předchozí generace v podobě nějaké brašny bude sedět i na novinku, rozhodně to neplatí i pro pouzdro na MacBook Air 13. Díky razantní změně tvaru a rozměrů budete muset sáhnout po nějakém novém, pokud si jej hned nechcete odřít. Nepříjemné totiž mohou být i různé vlásečnice, když se vám do brašny dostane zrnko písku. Polykarbonátové pouzdro je navíc decentní, tenké, lehké, ale i maximálně praktické. Pořád přitom zabezpečuje dostupnost všech portů a nebrání ani chlazení počítače. Vyjde přitom na pouhých 500 Kč.

Odolné kryty na MacBook

Pokud víte, že se s odolností vašeho přenosného počítače nemůžete příliš mazat, jsou zde i velice odolná pouzdra na MacBook, jako např. to od společnosti SUPCASE. To totiž dokáže váš MacBook Air 2018 ochránit i při pádu. Pokud je to pro vás příliš, můžete si oblíbit různá obálková pouzdra z mikrovlákna, ve kterých se váš stroj bude cítit jako v bavlnce. A to doslova. Poskytují navíc několik kapes, takže do nich můžete vložit i různá příslušenství. To ostatně platí i u různých typů brašen.