Kryt na iPhone 7 Mickey Mouse je hravý a ochrání před poškrábáním i pády

Kryt na iPhone 7 Mickey Mouse pěkně vyzdobí a pokud jste milovníky této komiksové postavičky, budete mít jistě radost z velkého výběru motivů.

Mickey Mouse je legendární komiksovou postavou, která se často objevuje také v seriálech a všeobecně v televizi. Starší ročníky vzpomínají z nostalgií a mladší zase pořád baví. I na iPhone 7 se ještě najde mnoho různých verzí. Výhodou také je, že kryt, který sedí na iPhone 7, lze použít i na iPhone 8 vzhledem k takřka stejným rozměrům obou zařízení.

Kryt na iPhone 7 Mickey Mouse v klasické i Plus verzi

Jestli hledáte kryt na iPhone 7, tak jistě víte, že musíte koukat po tom, zda je na menší verzi nebo na větší Plus. A je jedno, jestli je na iPhone 7 nebo iPhone 8 a také, zda je na iPhone 7 Plus nebo iPhone 8 Plus. Rozhodující je to Plus v názvu. Ať tak či onak, jistě si vyberete, protože v našem obchodě je několik motivů, které jsou spjaté právě s Mickey Mousem od Disneyho.

Velký myšák se diví. Můžete mít Mickeyho přes celá záda telefonu. Plastový kryt je jinak průhledný, takže stále bude vidět, že jej máte nasazený na iPhonu, ale záda částečně překryje Disneyho postava. Všechny výřezy a tlačítka jsou respektována, takže iPhone lze používat naprosto stejně jako kdyby na něm kryt nebyl.

Verze pro slečny a dámy

Pro jemnější pohlaví je na výběr světlejší kryt s nápisem Love Mickey. Také je částečně průhledný a disponuje vzorkem Mickeyho hlavy s velkýma ušima. Kryt seženete na menší iPhone 7/8 i na větší variantu Plus.

Myšák má k sobě také slečnu Minnie. I na krytu může být. Skica populární dvojice bude zdobit váš telefon a každý hned pozná, že jsou to právě oni. Se stejným motivem pak můžete pořídit i powerbanku. iPhone 7 jistě už nevydrží na jedno nabití tolik, co dříve a externí baterie se tak bude hodit pro všechny příležitosti.

Myšák Mickey je tu s námi už desítky let, tak proč ho nemít také na zádech svého telefonu? Určitě si vyberete a udělá vám radost. A pokud ne zrovna vám, bude to skvělý dárek k narozeninám nebo svátku. Navíc za pár korun!