HomeKit doplňky, které stojí za vyzkoušení

HomeKit doplňky jsou chytrá zařízení, která můžete ovládat vzdáleně a automatizovat jejich činnost. Podívejte se na výběr zajímavých produktů, které můžete vyzkoušet.

HomeKit se po uvedení na trh v roce 2014 pomalu rozjížděl, ale nyní, když existuje již sedm let, jsou k dispozici stovky produktů. Můžete si pořídit chytré zvonky, reproduktory, televize, světla, kamery, chytré zásuvky a mnoho dalšího. Podívejte se na výčet zajímavých doplňků nebo se koukněte na video.

HomeKit doplňky stojící za řeč

HomePod mini (3 200 Kč)

Za svou poměrně nízkou cenu je HomePod mini pravděpodobně nejlepším reproduktorem podporujícím HomeKit na trhu. Bezproblémově se integruje s vašimi dalšími zařízeními Apple a lze s ním ovládat všechny ostatní produkty ‌HomeKit‌ pomocí Siri, a zároveň slouží jako domácí rozbočovač pro přístup k zařízením ‌HomeKit‌, když jste mimo domov. ‌HomePod mini‌ funguje také s funkcí Intercom společnosti Apple, takže pokud máte doma více reproduktorů HomePod, můžete je použít ke komunikaci.

Logitech Circle View Doorbell (5 400 Kč)

The Circle View nahradí váš stávající zvonek verzí, která nabízí video, takže můžete vidět, kdo je u vašich dveří, a sledovat dodávky balíků. Obsahuje HomeKit Secure Video, takže jediný plán, který potřebujete, je plán úložiště iCloud 200 GB nebo 1 TB pro nahrávání videa. Nabízí HD video, barevné noční vidění a nenápadný design.

Kamera Logitech Circle View (4 800 Kč)

Pokud chcete kameru s ‌HomeKit Secure Video‌, ale ne ve formátu zvonku, Logitech má také kameru Circle View Camera se zorným polem 180 stupňů, vodotěsností a vysoce kvalitní kamerou, která zobrazuje vše v plných detailech.

Ecobee Smart Camera (2 500 Kč)

Pokud nechcete utratit více než 3 000 Kč za bezpečnostní kameru, Ecobee má k dispozici také model Smart Camera. Nabízí video 1080p, zorné pole 180 stupňů, detekci kouřového poplachu a další. Podporuje ‌HomeKit Secure Video‌ jako volitelnou funkci.

Nanoleaf Essentials A19 (600 Kč)

Nanoleaf je většinou známý svými nástěnnými světelnými panely, ale koncem loňského roku společnost přišla s novou řadou Essentials, která obsahuje WiFi žárovky s podporou HomeKitu. Jsou cenově dostupné od zhruba 600 Kč za kus a lze na nich nastavit jakoukoliv barvu. Navíc mají zábavný mnohostranný design, který vypadá skvěle v situacích, kdy je žárovka viditelná. Žárovky Nanoleaf Essential jsou vybaveny podporou vláken, což je síťová síť, která umožňuje inteligentním domácím produktům vzájemně lépe komunikovat. Thread má mnoho výhod, včetně rozšířeného dosahu a pokrytí v domácnosti a vyšší spolehlivosti pro produkty inteligentní domácnosti. Není vyžadován žádný rozbočovač a zařízení Thread se integrují s jinými zařízeními Thread, jako je například Apple ‌HomePod mini‌.

Nanoleaf Essentials Lightstrip (1 500 Kč)

Řada Essentials společnosti Nanoleaf zahrnuje také Lightstrip, jehož cena je kolem 1500 Kč za 2 metry a základní sadu. Nanoleaf Lightstrips se připojují k nastavení ‌HomeKit‌ přes WiFi a lze je nastavit na libovolnou barvu. Díky lepicí podložce můžete Lightstrips umístit pod pulty, za televizory, za stoly a další.

Zdroj: Macrumors.com