Kryt na iPhone 11 Pro Max pořídíte už teď ve spoustě variant

Kryt na iPhone 11 Pro Max už je teď k dostání na mnoho způsobů, a tak si můžete váš nový iPhone obléct přesně podle svých představ.

Jestli už máte doma nejnovější iPhone 11 Pro Max, určitě přemýšlíte o nějakém hezkém krytu. Tak drahý telefon se sluší dobře chránit a zamezit tak jeho rozbití nebo poškrábání. Podívejte se, jaký je výběr krytů na iPhone 11 Pro Max a co umí.

Kryt na iPhone 11 Pro Max v co nejtenčím provedení

iPhony vždy byly krásné telefony a je škoda je úplně zahalovat. Samozřejmě, spousta uživatelů se tak bojí, že svůj telefon rozbije, že raději pořídí ten nejodolnější kryt. Je to každého volba. Pokud ale chcete kryt, který bude co nejméně nápadný, co možná nejtenčí a ukáže krásný design iPhonu, máme pro vás možnosti.

Průhledný kryt na iPhone 11 Pro Max nechává vyniknout všechny prvky telefonu. Přitom dokáže být tenký. Také jeho cena je velmi přijatelná a dobře ochrání rohy zařízení. Mezi možné nevýhody patří po nějaké době jeho zežloutnutí a přece jenom ve srovnání s bytelnějšími kryty tolik neochrání.

Flipové pouzdro na iPhone 11 Pro Max

Pokud byste chtěli víceúčelové pouzdro, které vám poskytne něco navíc, můžete sáhnout po flipovém pouzdru na iPhone 11 Pro Max. Vypadá jako knížka a chrání záda i předek zařízení. Do přední části lze umístit bankovky nebo platební kartu a často poslouží i jako stojánek.

Odolné pouzdro na iPhone 11 Pro Max

Velmi odolné pouzdro na iPhone 11 Pro Max prodává například firma UAG. S tradičním plastem kombinuje kompozitní konstrukci a vyztužené rohy. Její odolnější kryty také splňují vojenské normy MIL STD 810G 516.6.

Jak vidíte, výběr je opravdu velký a každý si vybere. Kromě uvedených krytů jsou k dispozici i tématická pouzdra se známými motivy, kožená pouzdra nebo třeba sportovní pouzdra na ruku.