Apple Watch 5 titan se prodávají ve dvou barvách a dvou velikostech

Apple Watch 5 titan jsou novou verzí hodinek, které Apple začal prodávat společně s 5. sérií. Jaké mají další možnosti a kde je pořídíte?

Kalifornská firma už dávno nenabízí své hodinky v jediné variaci. Jak se dříve snažila prodávat i velmi drahé zlaté provedení a ocelovou verzi, tak teď máte na výběr více možností. V tuto chvíli pořídíte tělo Apple Watch Series 5 z hliníku, oceli, titanu nebo keramiky.

Apple Watch 5 titan ve dvou barvách

K dispozici jsou na výběr ve dvou barevných provedení. V klasické stříbrné a pak tmavě šedé, Space Gray. Bohužel, Apple nenabízí u titanového těla si koupit zlatou variantu. V obou případech máte v hodinkách zabudovaný LTE čip a lze tak s nimi volat, psát a jinak komunikovat přes internet, aniž byste museli mít v dosahu svůj telefon.

Také u titanových Apple Watch jsou dvě různé velikosti úhlopříčky displeje. Tak jako u jiných variant, i tady se budete rozhodovat mezi 40mm a Apple Watch 44mm. Menší se hodí více pro ženy, větší pro pány.

Titanová konstrukce je lehčí

Ze všech dražších Apple Watch, které spadají do speciálního segmentu, který firma označuje jako Apple Watch Edition, jsou právě titanové ty nejlehčí. Menší model váží jen 35,1 gramů. Oproti tomu ocelové váží 40,6 gramů a keramické 39,7 gramů. Nejméně odolné a také vůbec nejlehčí jsou pak ty nejlevnější hliníkové se svými 30,8 gramy.

Jakmile si vyberete materiál těla, velikost hodinek a jejich barvu, je na místě se podívat i na řemínek. Ten je možné si nadefinovat i v Apple Watch Studiu, které vám přesně ukáže, jak s ním budou vypadat. A jestli nechcete příliš utrácet za originální řemínky na Apple Watch, pořiďte si levnější neoriginální. Vyjdou vás za zlomek ceny a většinou splní ten stejný účel.