Nabíječky na iPhone se slevou 25%
V košíku zadejte slevový kód NBJW25

Joker wallpaper si dáte na plochu počítače. Jsou i další možnosti

Joker wallpaper je pro milovníky DC Comics určitě ve středu zájmu. Joker patří k nejoblíbenějším postavám, takže s jeho tématikou najdete i kryty na telefon nebo pouzdra.

Pozadí na plochu jsou nedílnou součástí našeho stylu. Na plochu počítače, telefonu nebo tabletu tak hledáme to, co nás zajímá a baví. Příznivců komiksů, filmů se superhrdiny a postav od Marvelu nebo DC Comics je velká řada. Proto se v popředí jejich zájmu objevuje také pozadí s populárním Jokerem. Hlavní „záporák“ z Batmana si vysloužil pozornost svou výstředností a chováním. Jokera si dáte i na záda telefonu nebo je k dispozici obal na sluchátka.

Joker wallpaper v mnoha podobách

Pokud máte Jokera v oblibě, jistě vám nebude stačit ho mít jen na pozadí plochy vašeho počítače. Na výběr je tak velké množství krytů pro mobilní telefony, přičemž na zádech budete mít velkou podobiznu Jokera. Vybírat lze mezi barevnými i černobílými variantami a v obou případech je Joker velmi výrazný a každý ho pozná na první pohled.

Ochranný kryt s Jokerem na iPhone pořídíte na řadu 11, XS, X i 7 a 8. Ve všech případech je na výběr černobílý, se znaky Supermana nebo se zvýrazněnou ikonickou pusou. Všechny jsou velmi povedené a rozhodně si příznivci minimálně jeden vyberou.

Obaly na sluchátka

Pokud máte Jokera opravdu hodně rádi a chcete zaujmout netradičním pouzdrem na svoje sluchátka Apple AirPods, není nic jednoduššího než si pořídit nápaditý kryt. Obal na sluchátka AirPods ochrání krabičku se sluchátky a hlavně bude perfektně vypadat. Navíc nabídne karabinu, díky které sluchátka připevníte k batohu nebo jinému zavazadlu.

Jestli ale už posloucháte s nejnovějšími Apple AirPods Pro, tak i pro vás je připravena jedna varianta obalu. Je ještě více propracovanější a stejně jako předchozí verze má na sobě karabinu pro připevnění.