iPhone XR kryt potřebuje. Jeho skleněná záda se snadno rozbijí

iPhone XR kryt dokáže ochránit náchylná skleněná záda, která se lehce po pádu mohou rozbít. Naštěstí je na výběr obrovské množství různých pouzder.

Když loni Apple uvedl iPhone XR, měl s ním jasné úmysly. Měl být určený pro uživatele, kteří nechtějí velmi drahý telefon a všechny funkce, ale pro ty, co potřebují hezký mobil s velmi slušnou výbavou. Navíc se prodává v několika barvách, takže je určitě hravější než dražší Apple modely. S pořízením takového telefonu se ale nabízí jedná důležitá otázka. Jaký kryt si k němu koupit?

iPhone XR kryt ochrání a přidá něco navíc

Pro telefon už dávno není kryt jenom ochranným prvkem. Slouží i jako designový doplněk a v mnoha případech dokáže poskytnout i další funkce. Mezi nejoblíbenější kryty patří ty průhledné. I po nasazení totiž vidíte design telefonu a v případě, že jste si ho pořídili v zajímavé barvě, určitě nebudete chtít nic zakrývat. Transparentní kryt pro iPhone XR jde pořídit už za pár set korun a většinou ochrání telefon velmi dobře.

Pouzdro typu kniha pro iPhone je zase nejlepší volbou pro ty, kterým nevadí, že musí kryt vždy otevřít a pak mohou telefon používat. Ochrání záda i displej telefonu a nemusíte si dokupovat ochrannou fólii nebo tvrzené sklo. Navíc už najdete velmi vzhledná folio pouzdra.

Sportovní pouzdro na ruku pro iPhone 11 je zase skvělou volbou pro všechny běžce. Při běhání nemusíte telefon dávat do kapsy, ze které může vypadnout. Jednoduše si ho umístíte na paži a lehce se dostanete k připojení drátových sluchátek nebo ovládání. Vidíte dokonce i na displej, kde se mohou zobrazovat údaje o uběhnuté vzdálenosti nebo vaše tempo.

Udělejte z iPhonu nedobytnou pevnost

Speciálním druhem pouzder jsou pak ta velmi odolná. Mezi jasné nevýhody patří jejich robustní konstrukce. Na druhou stranu ale máte velkou jistotu, že telefonu se nic nestane. A to dokonce ani ve chvíli, kdy vám spadne z velké výšky nebo skončí ve vodě. UAG kryt pro iPhone 11 patří mezi nejlepší způsoby takové ochrany.